реклама

реклама

Депутат Черкаської обласної ради, довірена особа В.Ф.Януковича та й просто впливова на Черкащині постать Петро Душейко, який виборював в області перемогу нинішньому Президенту, потерпає від утисків нової обласної влади. Про це він заявив сьогодні, 5 серпня, на прес-конференції.

- Ви, будь ласка, не здивуйтеся, якщо десь  по правоохоронній системі пройде інформація про те, що у Душейка вдома чи у когось з його синів виявили наркотичні речовини, незаконні боєприпаси, чи десь скоєно ДТП (за участю когось з родини Петра Душейка – Авт.), – попередив Петро Григорович. – Просто з моїх джерел стало відомо, що по мені і моїй родині заведена ОРС, тобто оперативно-розшукова справа. Телефони наші прослуховуються, за автомобілями нашими спостерігають...

Політик обурюється, що губернатор Сергій Тулуб та його команда розгорнули грубу боротьбу з місцевими елітами та політичними опонентами, зокрема й тими, хто тривалий час принципово підтримував Віктора Януковича. Подробиці відвертих заяв Петра Душейка – читайте пізніше у матеріалі рубрики «Резонанс».

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100