реклама

реклама

gri «Країна іде в прірву!.. Влада веде політику на знищення робочих місць. Інші проблеми – це тотальна корупція в Україні, яка вбиває довіру до влади і викачує з людей мільярди, це вкрай низькі соціальні стандарти, особливо в медицині… А попробуйте з далекого села потрапити в райцентр у лікарню! Коли моя бабуся у селі Богачівка, що під Звенигородкою, захворіла, і їй викликали швидку допомогу, то лікар запитав: «А скільки їй років?» Сказали, що під вісімдесят. То на швидкій так прямо і сказали: «Та сама дійде…» То потім подзвонили вже з іншого телефону, сказали, що їй менше років і ми заплатимо за бензин, то лише тоді приїхали», – поділився невеселим сьогоденням з черкаськими журналістами народний депутат України, лідер партії «Громадянська позиція», колишній Міністр оборони Анатолій Гриценко.

На прес-конференцію він прийшов без охорони, на що сам звернув увагу. Мовляв, бачте, який я, не замішаний ні в яких корупційних схемах, тому і не боюся ходити без охорони. Відсутність охорони якраз і не вберегла Анатолія Гриценка від «теракту». Принаймні так, жартома, він назвав падіння партійного плакату на початку заходу.

Під час прес-конференції Анатолій Гриценко розповів про те, чого боїться нинішня влада, про черкаських опозицію, губернатора Сергія Тулуба та мера Сергія Одарича, про руйнування української армії, про реформи та спробу військового перевороту, тиск з боку Росії на Україну тощо.

Детальніші заяви політика з Черкащини читайте згодом на «Прочерку».

реклама

Коментарі  

 
+2 #2 Понкрат 18.06.2011 19:06
Для чого цьому *** увагу приділяти.
Плаче, плаче, плаче, в нього відсутнє позитивне мислення.
Навіщо Україні кисле середовище, невже в козацькому краї таких люблять?
Охінею якусь, без чіткої позиції, несе.
Чи не біля Кравчука Льоні боками терся?
Про все і ні про шо!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #1 весна 16.06.2011 17:05
шановний прочерк, ви не перебираєте часом із заголовками? як напишете, так напишете!!! я розумію, що інтригуючий заголовок може прикрити відсутність посутньої інформації у тексті, але.... :cry: .........
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100