реклама
Sucurity Police

реклама

Великі борги з заробітної плати певною мірою спричинені забороною Кабінету Міністрів на перевірки з боку Державних територіальних інспекцій з питань праці та інших органів, які опікуються контролем виплати заробітної плати. Таке переконання висловив під час сьогоднішньої прес-конференції голова Федерації профспілок Черкаської області Петро Шевченко.

– На одній із колегій облдержадміністрації Держфінінспекцією було наведено інформацію, що в 2013 році, коли перевірки були дозволені, було порушень на 30 мільйонів. У поточному році, коли перевірки заборонені, ця сума збільшилася до 50 мільйонів. Тобто ми маємо порушення, які влада забороняє контролювати під приводом пріоритетів розвитку малого й середнього бізнесу, – зазначив Петро Васильович.

На його переконання, заборона на перевірки обмежує і державний, і громадський контроль у питаннях виплати заробітної плати. Пан Шевченко висловив сподівання, що новий Кабінет Міністрів «це ганебне явище ліквідує, тому що воно має розбіжності з тими європейськими угодами, які Україна ратифікувала».

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+2 #5 Черкащанка 20.11.2014 09:35
о, Пецюня вам люди добрі ще не те НАПЛЕТЕ...БЛА-БЛА-БЛА
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #4 Майдан 3 19.11.2014 23:11
Ох уж ці кляті підприємці... Хочу сказати, що план дій більшості підприємців на даний час такий: якомога більше набрати кісню (у період заборони перевірок) та встати на паузу у 1 півріччі 2015 року. Тоді які пісні ви будете волати ?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #3 роботодавець 19.11.2014 22:29
при чому тут перевірки, а точніше іх заборона ??, стан економіки країни, - ось причина падіння усіх макропоказників , в т.ч. зростання заборгованності по з/п. До того ж кримінальну відповідальніст ь(ст.173КК) за невиплату з/п ще ніхто не відмінив, так що правоохоронці мають можливість, незважаючи на вищезгадану заборону, навідуватись на підприємство, якщо дійно є факт безпідставної не виплати з/п. І дуже шкода що заборона на перевірки діє до кінця цього року- це думка кожного роботодавця, але вона на жаль апріорі не може співпадати з думкою профсоюзного керівника
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #2 Обурений народ 19.11.2014 21:28
Петро Васильович, коли Ви відправите на заслужений відпочинок 30 років незмінну голову обкому профспілки освітян Ольгу Жалдак? Дайте дорогу новим .... обличчям.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #1 Черкащанин 19.11.2014 20:34
Я б дуже хотів би щоб п. Шевченко хоча б рік побув приватним підприємцем і його за цей період перевіряли мінімум разів з тринадцять - податкові інспекція та міліція, прокуратура,ДСБ ЕЗ, УБОЗ, Антимонопольний комітет, Пенсійний фонд,СЕС, Держфінінспекці я, Держспоживстанд арт, Держбудінспекці я, Спілка захисту прав споживачів, Фонд соціального страхування від нещасних випадків на виробництві і т.д.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100