реклама

реклама

Цю фотоплитку замінять на фото справжнього черкасця

Цю фотоплитку замінять на фото справжнього черкасця

Начальник відділу дизайну міського середовища та реклами Оксана Поліщук повідомила, що на «FaceWall "Ми - Черкаси"», дійсно, розміщені фото маленьких дітей, взяті з Інтернету. Вона зазначила, що таким чином були заброньовані місця для людей, які висловили бажання повісити свої фотокартки, але через ряд причин не мали такої можливості. Дехто, наприклад, перебував за межами Черкас, а то й України. Про це інформує прес-служба Черкаської мерії.

—  Ці люди надіслали свої фото на електронну адресу. Ми зараз виготовляємо плитки і вже наступного тижня фотографії з дітьми будуть замінені на зображення справжніх людей – жителів Черкас. Тож, щоб на момент відкриття «FaceWall» не втрачав естетичного вигляду, виготовили і вмонтували фотоплитки із зображенням дітей. Ми присвоїли цим плиткам спеціальні номери, облік яких ведемо, — говорить Оксана Поліщук.

Вона також пояснила, чому для цього були обрані саме діти. На її переконання, діти – це позитивний образ. Усміхнені малята завжди викликають позитивний, хороший настрій у людей.

реклама

Коментарі  

 
+4 #2 Лаврін 18.06.2011 14:23
Спочатку обіс...лись, а тепер оправдались. Ганьба!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #1 ха-ха 17.06.2011 21:53
Одбрехалися швидко. Молодці!!!! Зачьот)))
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100