реклама

реклама

Цього тижня адміністрація Черкаського художньо-технічного коледжу спільно з викладацьким складом та студентською молоддю зібрали 13 великих посилок для наших воїнів.

У кожній – теплі речі, предмети побутової хімії та особистої гігієни, продукти харчування, домашня консервація, а також листівки з побажаннями перемоги від адміністрації, студентів та педагогів Черкаського художньо-технічного коледжу, інформують у прес-службі Черкаського міськвиконкому.

Як розповіла заступник директора з навчально-виховної роботи Черкаського художньо-технічного коледжу  Тетяна Шкап, усі посилки були відправлені за трьома напрямками: українському батальйону, який обороняє донецький аеропорт, у місто Дебальцеве Донецької області та 57-ій мотострілковій бригаді Донецької області.

– Такі напрямки були обрані не випадково. Адже зараз донецький аеропорт спільно з українськими бійцями захищає випускник нашого коледжу 2011 року випуску Олексій Полтавець. Також у місті Дебальцево Донецької області нині воює наш студент, який пішов добровольцем обороняти рідну землю, Дмитро Єрємєєв. А міць 57-ій мотострілкової бригади Донецької області забезпечує викладач нашого коледжу Микола Киян, який до початку подій на Сході України вчив студентів земельному праву. Сьогодні всі вони разом із тисячами українських захисників докладають усіх зусиль, аби відстояти цілісність нашої держави і право жити під мирним небом над головою. Ми пишаємось їхньою відвагою, мужністю та силою духу і бажаємо перемоги та обов’язково – кожному з них повернутися живим до своїх рідних, – наголосила Тетяна Петрівна.


реклама

Коментарі  

 
+3 #1 адекватний 23.11.2014 00:52
а діточки з яких таких дохрдів збирали. Звісно з батьків здирають 1,5 % налога на ато грошиками налічними теж додатково здай тай діточкам виділи замість обіда на АТО бо держиморди які прийшли до влади не можуть державним коштом утримувати ні пенсіонерів ні армію ні тепластанції. Взагалі нічого не можуть . ники ворували хочь з того що заробляли а ці тільки в европи кредитик візьмуть родеребанять а весь тягар держави на народ переклдають. Ох і домайданились же.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100