реклама

реклама

До чергової частини Христинівського райвідділу міліції зателефонувала 25-річна жителька району, яка повідомила про крадіжку з її будинку.

Зареєструвавши повідомлення до журналу Єдиного обліку, черговий по райвідділу направив слідчо-оперативну групу.

Спілкуючись з потерпілою, правоохоронці дізнались, що того вечора до них у гості заходив товариш, який розпивав оковиту з її співмешканцем. 

Коли чоловіки добряче випили, господар будинку заснув, а знайомий швидко пішов додому. 

Під час їхнього застілля жінки з ними в кімнаті не було і вона не знає, що там відбувалось. Коли вона вже збиралась відпочивати, то на столі не знайшла мобільний телефон, планшет та музичний плеєр. Жінка відразу зрозуміла, що до крадіжки причетний їхній товариш. 

Вислухавши уважно потерпілу, оперативники направились до 39-річного товариша потерпілих для з’ясування всіх обставин, але чоловіка вдома не виявилось. 

На наступний день правоохоронці знову завітали до підозрюваного, проте він відразу почав заперечувати свою причетність до крадіжки. Проте викрадені речі, які лежали в нього на столі, вказували на протилежне. Чоловіка було запрошено до міліції для дачі пояснень.

У кабінеті слідчого зловмисник розповів, що раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності, і згубна звичка красти не полишила його. Перебуваючи в гостях у свого товариша, він добряче «перебрав» горілки та здійснив крадіжку.

Наразі речові докази вилучено. Слідчим відділення Христинівського райвідділу міліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185(Крадіжка) Кримінального кодексу України. 

Санкція цієї статті передбачає покарання у вигляді позбавленням волі до трьох років. Триває досудове розслідування, інформують у прес-службі обласної міліції.


реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+1 #1 Небайдужий 22.11.2014 19:46
Теж мені, пінкертони! Знайшли чим похвалитись.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100