реклама

реклама

Черкаський академічний обласний український музично-драматичний театр імені Т.Г.Шевченка запрошує на вистави 26 листопада – 3 грудня.

Так, 26 листопада, у середу, о 18.30 на черкаській сцені у 400-й (ювілейний!) раз спробує помиритися найвідоміша родина України – «Кайдашева сім’я». Із нагоди ювілею виставу чекає капітальне оновлення.

27 листопада, у четвер, о 18.30оновлена «Кайдашева сім’я». Нові костюми, нові актори, нові емоції, нова гра.

28 листопада, у п’ятницю, о 14.00 Перший український театр для дітей та юнацтва (м.Львів) БЕЗКОШТОВНО запрошує на прем’єру, цікаву для дітей і дорослих, «О восьмій вечора на ковчезі».

За підтримки Goethe-Institut, кілька міст, серед яких і Черкаси, зможуть побачити виставу (за п’єсою Ульриха Губа у перекладі Христини Назаркевич), де «прості» питання життєвого вибору – дружба чи взаємодопомога знаходяться поряд із складними теологічними проблемами – покаранням за гріхи, різницею між випадковістю та Божим провидінням тощо.

Запис охочих безкоштовно відвідати виставу за телефоном (0472) 36-07-18.

29 листопада, у субота, о 17.00 – різдвяна містерія-бурлеск за твором Тараса Шевченка «Назар Стодоля».

Видовищна, етнографічно яскрава вистава про щире і пристрасне кохання, сповнена лицарства, сильних пристрастей та відчайдушних вчинків.

30 листопада, у неділю, о 17.00 – комедія про палку пристрасть, красуню-вітрогонку, женихання чотирьох кавалерів до однієї з найвизнаніших красунь вищого світу «Мізантроп».


Це – історія зі шквалом емоцій, у сучасних постановках якої мають за честь взяти участь такі світові зірки, як Кіра Найтлі, Фабріс Лукіні та Ламберт Уілсон.

3 грудня, у середу, о 18.30 – фантастична комедія Іона Сапдару «Натюрморт із товстим небожем» про трьох невгамовних тітоньок, комп'ютерного генія Кабана-Барабана, пристрасті і любов.

Тут із тонким гумором виписані характери трьох тіточок похилого віку, які пожертвували особистим життям заради виховання племінника. Одержимі сліпою любов'ю, вони виростили з нього безвольну істоту, яка страждає від задушливої опіки. Що його врятує: любов, їжа, а може, привиди?

Мудрі казки для дітей та дорослих

30 листопада,у неділю, о 12.00 музична казка за твором Самуіла Маршака «Дванадцять місяців, або Хранителі року».

Чарівний і небезпечний зимовий ліс... Дванадцятеро братів-чаклунів, які вміють керувати силами природи... Бідна падчерка, яка в заметіль шукає проліски, і маленька вередлива королева, яка намагається підкорити своїм забаганкам навіть матінку-природу...

Ціна квитків –від 20 грн.

Телефони для довідок: каса – 36-07-21, адміністратор – 36-07-18.


реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100