реклама

реклама

До Уманського районного відділу міліції надійшло повідомлення від місцевого жителя, який повідомив про крадіжку металобрухту з подвір’я його дачного домоволодіння. Слідчо-оперативна група виїхала за місцем події.

Прибувши за вказаною адресою, правоохоронці з’ясували, що до дачного будинку чоловік навідується один раз на тиждень. З останнього візиту пройшло не більше семи днів. Саме в цей період з подвір’я зникли труби, плита та ще деякі металеві предмети. 

Отримавши інформацію, працівники почали встановлювати можливих свідків. І це дало позитивний результат. Один із односельців помітив, що днями молодий сусід потерпілого вивозив автомобілем із свого дачного будинку вказані речі.

Правоохоронці вирішили перевірити інформацію і вирушили за місцем проживання підозрюваного. 21-річний житель міста Умань знаходився вдома. Побачивши працівників міліції на порозі, зрозумів, що його викрито і у всьому зізнався. Він розповів, що має борг і тому зважився на крадіжку. Викрадене майно здав до пункту прийому металобрухту, а отримані кошти віддав позичальникові.

Як повідомив начальник Уманського районного відділу міліції Сергій Башинський, слідчим відділом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. 

Санкція цієї статті передбачає до трьох років позбавлення волі. Триває досудове розслідування, інформують у прес-службі обласної міліції.


реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #1 Сусд 23.11.2014 20:11
нічого я не хазяйнував.. просто поперекладав речі по фен-шую
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100