реклама

реклама

На території Черкаської області до 30 листопада 2014 року триватимуть цільові профілактичні заходи під умовною назвою «Номерний знак».

Основною метою цього заходу є виявлення фактів експлуатації незареєстрованих транспортних засобів, без номерного знака або з номерним знаком, що не належить цьому транспортному засобу чи не відповідає вимогам стандартів, з номерним знаком, закріпленим у не встановленому для цього місці, закритим іншими предметами чи забрудненим, що не дозволяє чітко визначити символи номерного знака з відстані 20 метрів.

Під час нагляду за дорожнім рухом працівники ДАІ будуть виявляти транспортні засоби, на яких використовуються номерні знаки з порушенням вимог ч. 6 ст. 121 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Згідно законодавства України, за вказані порушення передбачено штраф у розмірі від 170 до 255 грн (ч. 6. ст. 121 КУпАП ).

За повторне вчинення порушення впродовж року, ч.7 ст.121 КУпАП передбачається штраф у розмірі від 255 до 510 грн або громадські роботи терміном від 30 до 40 годин з оплатним вилученням транспортного засобу чи без такого, інформують у прес-службі ДАІ області.


реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+2 #1 1 27.11.2014 14:12
Для ГАИ по городу много машын с заклееными знаками флага украины чем то синим за такое нужно штрафовать! или же вобще номеров нет а буквы за такое отбирать права ГАИ вы где
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100