реклама

реклама

У місті Золотоноша у День пам`яті жертв Голодомору спалили прапори Комуністичної партії та Партії регіонів. Про це у "Фейсбуці" повідомив депутат обласної ради від ВО “Свобода” Олександр Лошков.


"Наші заходи в День пам`яти жертв Голодомору. Відбувся мітинг, після якого спалили комуняцький та ПРівський прапори, організували пішу ходу до місця масового поховання померлих під час Голодомору 1932-1933 років. Прикро, що місцева влада відбула захід для галочки у п`ятницю 21 листопада, а 22, саме в четверту суботу листопада - став буденним днем", - зазначив депутат.


Нагадаємо, що так само обласна і міська черкаська влада провела захід 21 листопада, а вже 22 листопада нікого з представників влади на заходах з вшанування дня Голодомору не було.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+8 #2 Богун 26.11.2014 18:32
Чи не нагадує все це вам панове про те, як дурень із ступою носиться? Український народ з цього приводу вже висловив свою рішучу позицію, досить палити тряпки, у день жалоби краще б у церкву сходили, панихидку замовили за упокій душ всіх закатованих земляків! Набридли вже всім факельні акції ВО "Свободи", українці виховані не на цих .....ких традиціях галичанського війська!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #1 ПЕТРУС 26.11.2014 14:52
Зрозуміло, що СВОБОДА - "найпатріотичніш а з усіх патріотичних" політичних сил. В тому числі і в Золотоноші. Тому місцева влада не просто повинна, а ЗОБОВ'ЯЗАНА всі заходи погоджувати з місцевим осередком вказаної партії. А то, чого добро, місцевий лідер у фейсбуці ще щось напише про "галочку".
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100