реклама

реклама

28 листопада більше ста осіб нового поповнення прикордонників Центру, що розташований в Оршанці, прийняли присягу на вірність українському народові.

З цією подією в житті майбутніх захисників священних рубежів держави приїхали привітати голова обласної ради Валентина Коваленко, голова облдержадміністрації Юрій Ткаченко, батьки, рідні і близькі військовослужбовців, які вже місяць навчаються у Центрі, що нині носить звання його легендарного начальника, генерал-майора Ігоря Момота.


У своєму вітальному слові, голова обласної ради звернулася і до прикордонників, і до працівників центру, і до батьків, які прибули сюди з багатьох куточків нашої великої країни.

Вона зазначила, що сьогодні, коли на сході палає війна, коли здійснюється пряма агресія Російської Федерації щодо України, не кожен наважиться іти до війська і обрати таку нелегку та дуже відповідальну службу – прикордонника.

– Вам є з кого брати приклад патріотизму, любові до України, – наголосила Валентина Михайлівна. – Зважте кожне слово присяги і пам’ятайте цю клятву завжди, адже мовлене вами спрямоване на захист землі, де ви зростали, на захист батьків, задля миру, який ми обов’язково виборемо. Ми гордимося, що у нас є такі відважні і свідомі громадяни, які готові у будь-який час виступити на оборону державних кордонів.


Прийняття присяги проводив перший заступник начальника Центру полковник Олександр Гаркуша.

Усі курсанти перед тим, як поповнити прикордонні підрозділи, будуть проходити навчання ще кілька місяців.

Про це повідомляє відділ інформаційного забезпечення та взаємодії із засобами масової інформації Черкаської обласної ради.

реклама

Коментарі  

 
+1 #2 Тася 28.11.2014 22:33
Україна не дозволила літакам російського «Аерофлоту» літати в Харків і Дніпропетровськ
Україні зупинила анонсовані Росією рейси літаків «Аерофлоту» в Дніпропетровськ і Харків. Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомив Анатолій Гриценко.

«Відповідними структурами України прийнято рішення зупинити анонсовані російським Аерофлотом польоти з 1 грудня до Харкова і Дніпропетровськ а. Вірне рішення, підтримую. Сподіваюся, воно буде виконане, з відповідними висновками», - написав політик.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #1 Анатолій Гриценко 28.11.2014 15:59
Російський Аерофлот повідомив на своєму сайті: з 1 грудня компанія відновлює польоти до Харкова і Дніпропетровськ а. А українська влада з цього приводу щось повідомить? Учора під час виступу в парламенті Президент Порошенко ще раз голосно заявив: іде Вітчизняна війна 2014 року! Якщо це дійсно війна та ще й Вітчизняна, то тоді щось у заявах і діях влади не складається: під час війни минулої фашистам не дозволяли ні літати, ні їздити до Харкова й Дніпропетровськ а – тоді ворожі літаки збивали, а ворожі поїзди підривали, хіба не так?

Звертаю увагу: В аеропорту одного з міст, куди з 1 грудня літатиме російський Аерофлот, зараз базуються бойові підрозділи армійської авіації, задіяної в АТО. Прямо в аеропорту, куди сідатимуть лайнери ворожої держави! Про наших солдат і їх безпеку влада дбатиме?!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100