реклама

реклама

Керівник ГО “Самооборона Майдану” Олег Скалько вважає, що після Революції Гідності не відбулося тих змін, які вимагала від влади громада. Усі питання і досі продовжують вирішуватися “по-дзвінку”.

Про це він заявив під час зустрічі прокурора області Юрія Шеремети із суб’єктами підприємницької діяльності, представниками громадськості та ЗМІ, інформує сайт "Про все".

– Після Революції Гідності усі вимагали змін, спочатку якісь зміни начебто були відчутні, але потім відбулася підміна цінностей. Зараз перед вами сидять підприємці, які чекають змін. До цього часу у Черкасах усе вирішувалося за допомогою одного телефонного дзвінка. Якщо потрібно закрити справу, то робиться дзвінок і людині дають наказ закрити справу, теж відбувається і щодо відкриття справи. Якщо організація допоможе людині вирішити проблему у законний спосіб, то з часом ця організація може стати незаконною. І навпаки, усі незаконні організації можуть стати законними. Хотілося, щоб в області відбувалися зміни, але ми не побачили у нової влади бажання шось змінювати, – наголосив Олег Скалько.

Натомість прокурор області відповів, що він буде робити усе в рамках чинного законодавства та його повноважень, щоб покращувати життя громадян.

реклама

Коментарі  

 
+5 #6 адекватний 04.12.2014 01:21
Чогож неправду каже? чогож не відбулось. Кого з знайомих не спитай так всі не "нарадуються' змінам та руху в прірву вже нажаль без перспективи зупинитись.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #5 Зоя 03.12.2014 23:32
Вам же плотили деньги за заказухи и вы отроботали теперь они их отбивают. А теперь не листают то нужно и погавкать . Идите на роботу благодетели !!! За что вы живете ? Как вы будете пенсию получать ?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #4 Лора 03.12.2014 22:23
Олег вас развели как ган..нов вы свое сделали а теперь..............
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #3 Зураб 03.12.2014 16:28
Олег ты Яныка обогнал по ходке. Чаб корова не мычала!!!!! Нужно начинать с себя !!!!!!!!!!!!!!! У вас образования нет и вы хотите управлять Украиной уже увидели как мы сейчас катемсья в низ!!!!!!! Вы своими лозунгами не накормите Украину. БУДЕТЕ ЗА ВСЕ ОТВЕЧАТЬ ПЕРЕД СУДОМ
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #2 Маша 03.12.2014 16:19
Сколько вы будете вымогать деньги с бизнеса???? Вы смотрели свою биографию Олег ?????Вы хуже ригов и круче 90_Х!!!!!!!! Когда Коломиец уйдет на пенсию ?????? Он сколько отмыл ПДВ????
Куди зникає горілчаний ПДВ січень-серпень 2014 року, млн грн Украинская Правда Національна горілчана компанія (група "Баядера")Сплачений акциз 887,0 МЛН Обов'язкова сума ПДВ 177,4млн Сплачений ПДВ 36,5млн ВТРАТИ БЮДЖЕТУ -140,9млн а они говорят что нету денег в бюджете а сколько отмыли ПДВ Азот Нужно открывать криминальное дело ГДЕ ПРОКУРОР ВТРАТА БЮДЖЕТУ
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #1 плоХОрошо 03.12.2014 16:01
Переклад: раніше до нас приходили за розв'язанням проблем, з інформацією, а потім зрозуміли, що ми ніхто і перестали.... то зроби прокуроре щоб знову до нас пішли.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100