реклама

реклама

Після візиту до Умані знімальної групи програми «Ревізор», що на «Новому каналі», телевізійникам не вдалося довго тримати інтригу навколо імені нового ведучого. Видання «Медіаняня» впізнало в бородані, якого старанно приховували від об’єктивів сторонніх фотоапаратів, 34-річного українського телеведучого і фешн-експерта Вадима Абрамова.

Фото з ревізії в Умані

Фото з ревізії в Умані


«Перша інформація про особу ревізора, яку вдалося знайти, з'явилася в листопаді. Новоканальці приїхали в Умань, і місцеві ЗМІ миттю розтрубили про це», – пише видання.

Зауважимо, що команда «Ревізора» на уточнювальні запитання «Прочерку» щодо імені нового ведучого всіляко ухилялася від відповіді, повідомляючи, що вестиме програму «людина».


Вадима Абрамова ще називають актором, стилістом, діджеєм і шоуменом. Свого часу Абрамов був ведучим і редактором на українських каналах «BIZ-TV» і «MTV», але широкому глядачеві став відомий після роботи в проекті «Шафа», який, до речі, транслювався в тому числі і на «Новому каналі».

Новий Ревізор є шанувальником французького кінематографа, захоплюється гастрономією, любить подорожувати і знає кілька іноземних мов (творці проекту вже встигли повідомити шанувальникам, що ведучий знає французьку, англійську та іспанську). Видання підозрює, що програму Вадим буде вести російською, тому глядачам доведеться забути про «баняк», «роздібендах» і «хлопчуриках» у мові попередньої ведучої програми Ольги Фреймут.

Що стосується особистого життя, відомо тільки, що Абрамов виховує мопса і товаришує з деякими українськими журналістами.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #5 Людмила 26.02.2018 23:49
здравствуйте, Вадим и Аня спасибо вам за вашу роботу это на всех действует, :) у нас кафе стали чище и официанти стали относится луче....:)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #4   12.12.2014 17:49
Іван Олександрович Хлестаков виявляється баварець? Цікаво, як буде виглядати "Женитьба" в постановці цього театра Колумб.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #3 ledi 12.12.2014 16:03
це головне вирішальне питання для України
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #2 Черкащанин 12.12.2014 10:41
Так гордо наголосили на тому, що "місцеві ЗМІ миттю розтрубили про це", наче це було круте журналістське розслідування "Прочерка", а не банальний передрук з уманського сайта :eek:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #1 пенсіонєр 12.12.2014 09:22
ведучий знає французьку, англійську та іспанську :roll:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100