реклама

реклама

Вимушена темінь омине висотки, що мають понад 14 поверхів, медзаклади, котельні, насосні станції та в’язниці. Про це повідомив технічний директор «Черкасиобленерго» Анатолій Гончаренко в ефірі радіо «Рось».


На підприємстві вже затвердили нові графіки аварійних відключень.

– Ми сьогодні робимо все для того, щоб якнайшвидше надати населенню погодинний графік вимкнень електроенергії із вказівкою адрес, – запевняє посадовець. – Також усе спланували так, щоб споживачів відключати через 4 години, а не через 2, як було досі. Дуже часто вони скаржаться, що без світла опиняються одні й ті ж. Але така специфіка аварійних відключень. Команду розвантажити мережі ми отримуємо з центральної диспетчерської та мусимо негайно виконувати. Ми ж є частиною всієї енергетичної системи України.

Найімовірніше, за словами енергетиків, такі аварійні вимкнення триватимуть увесь опалювальний сезон, бо нині дефіцит електроенергії по країні становить 15%.

– Я особисто говорив із профільним міністром, аби вирішити цю проблему на рівні держави, – говорить голова Черкаської ОДА Юрій Ткаченко. – На мою думку, потрібно запроваджувати альтернативу аварійним відімкненням, а саме планові. Тоді не буде тієї ситуації, як зараз, коли впродовж дня вимикають одних і тих споживачів.

Свої пропозиції з Черкаської облдержадміністрації вже спрямували до Міністерства палива й енергетики України, зазначають у прес-службі Черкаської ОДА.

Крім того, на виконання доручення голови обласної державної адміністрації Юрія Ткаченка фахівці управління промисловості та розвитку ОДА узагальнили інформацію районних державних адміністрацій, виконавчих комітетів міст обласного значення та склали перелік підприємств, які погодились на добровільне обмеження споживання електричної потужності на 15-20% і переведення режимів роботи підприємств на нічний графік.

ТУТ можна ознайомитись із переліком підприємств.

Графік аварійного вимкнення електроенергії в Черкасах (для підприємств).

Графік аварійного вимкнення електроенергії в Черкасах (для житлових будинків, 2-разове вимкнення);

Графік аварійного вимкнення електроенергії в Черкасах (для житлових будинків, 3-разове вимкнення) .


реклама

Коментарі  

 
0 #25 Юрій 29.12.2014 00:45
Енергетична мафія пр.....ки, та такі ж небезпечні як і Зек!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #24 Luis Alvarez Prado 28.12.2014 09:00
Українці обрізайте дроти і розбирайте рейки залiзниць, ні кіловата енергії, ні грама вугілля хоч в борг, хоч за внутрішніми цінами від країни агресора.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #23 Luis Alvarez Prado 27.12.2014 14:45
"По просьбе руководства Украины, нами было принято решение
о том, чтобы оказать помощь республике Украина по поставкам
электроэнергии с энергорынка России на льготных условиях. Поставки электроэнергии осуществляются по внутренним российским ценам, в то время как
цены на энергорынке Украины гораздо дороже. Поставим Украине не
500 тыс. тонн угля в месяц, а до 1 млн тонн, без предоплаты"-Д. Козак.
Горді українські люди невже Ви поведетесь на Це .І будете топити вугіллям і
читати при електриці, що поставляється Вам країною -окупантом, яка все
робить проти України.?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #22 kristy 19.12.2014 13:33
А мне непонятно, мой дом по Ярославской находиться в обоих графиках и на 2-х и на 3-х разовое отключения света, т.е. это с 9-11 по одному графику, а потом 11-13 по другому???
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #21 Oculus Rift 19.12.2014 13:18
Цитую Правий:
Отаке от цікаве питання, панове графомани: мій будинок є в списку на 2 разове і на 3 разове відключення. Так чого чекати?


Чекати пятиразовое.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #20 NM 19.12.2014 12:23
А як пояснити принцип відбору двохразове- трьохразове? Одні кращі, а інші-ні? Хоч спробуйте пояснити?
Те саме щодо відключення трьох під"їздів з 12 по будинку, де планується трьохразове відключення??? І це щоденно ті самі під"їзди (інші не відключаються зовсім ні одного дня), і так майже всі великі будинки на Митниці (Наприклад Г.сталінграда 46 і ще не один з будинків, що находяться поряд ) ??? .
Хотілось би зрозуміти логіку цих відключень і почути хоть якісь пояснення з цього приводу?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+20 #19 писеміст 19.12.2014 12:22
Ой, панове, кажися нас в Европу ведуть через анальний прохід.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+13 #18 стабилизец 19.12.2014 12:20
Цитую Олександр:
Ця тема буде продовжена і літом бо такі економісти як Яценюк доведуть нас до ручки десь до травня-червня. А потім умиють руки і переметнуться в європейські економічні структури звичайними блюдолизами.....за 5тис. євро в місяць.

Адназначна, ибо счас в тренде :lol: быть депутатом европарламента, а не какой то там шарашки на Грушевского. Порох уже и лыжи смазал и озвучил.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #17 Олександр 19.12.2014 10:31
Цитую черкащанин:
Цитую Житель:
Це все наслідки майдану, при Азірову долар був по 8 грн., світло не вимикалося, в цілому в країні відчувається покращення життя із зайцями

ТО ВСЕ НАСЛІДКИ ВІЙНИ З РОСІЄЮ!АГРЕСІЯ ВАШИХ "БРАТІВ" І ТУПІСТЬ "ВАТИ" СОВКОВОЇ!!

Можливо, що праві обоє- покращення, над яким сміялися при Азарову,зараз дійсно відчувається і дорогих машин на черкаських вулицях наче більше стало і ажіотажі в магазинах бувають- отже грошей у людей більше столо. Вообщім все О кей!!!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #16 Олександр 19.12.2014 10:23
Ця тема буде продовжена і літом бо такі економісти як Яценюк доведуть нас до ручки десь до травня-червня. А потім умиють руки і переметнуться в європейські економічні структури звичайними блюдолизами.....за 5тис. євро в місяць.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100