реклама
Sucurity Police

реклама

У Черкаській спеціалізованій школі І-ІІІ ступенів №3 сьогодні вночі стався потоп. За словами депутата міськради Володимира Халая, у цьому винна фірма-підрядник “Дніпро-Моноліт”, яка проводила у школі ремонтні роботи, пише сайт "Про все".

– За письмовим дорученням міського голови з підрядником було заключено письмову угоду. І я наполягав не запускати цього підрядника у цю школу через відсутність у нього фахових людей. А сьогодні ми отримали результат. О другій годині ночі там, де вони ремонтували опалення, його повнісью прорвало. Коли я зателефонував підряднику і повідомив йому, що заливає школу, він зазначив, що сам він туди їхати не буде, оскільки сантехників у нього немає. Він сказав, що коли знайде сантехніка, тоді буде дивитися, що робити. О 10 годині ранку підрядника так і не було. Сьогодні частина школи була залита водою по щиколодку. Навчання припинено, – наголосив Володимир Халай.

За словами директора департаменту освіти та гуманітарної політики Черкаської міськради Марини Бакланової, станом на 13.00 сантехнік від підрядника так і не з’явився в школі.

– Господарча група ліквідувала протік води, але зовнішні стіни – вологі, – зазначила чиновниця.

Володимир Халай пообіцяв звернутися до прокуратури стосовно діяльності підприємства, яке проводить там ремонт.


реклама

Коментарі  

 
+5 #1 Володимир Х. 18.12.2014 20:42
Ще раз хочу висловити щиру подяку Одаричу особисто за такого гарного, висококваліфіко воного,вічливог о підрядника, якого привів ільченко та з яким примусив підписати договір на виконання робіт особисто сам Одарич. Безмежна вдячність Вам особисто від мене та від всіх учнів та батьків, ледьве не забув особиста подяка від директора школи за підрядника який посилає всіх, мабуть навчився у Вас ...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100