реклама

реклама

Напередодні дня Святого Миколая керівництво Черкаської обласної ДАІ завітало у гості до Канівської школи-інтернату над якою Державтоінспекція тримає шефство.


У залі, де проходило основне дійство зібралися всі підопічні інтернату вони зустрічали гостей з неприхованою радістю. Дитяче свято розпочалося о півдні з виступу маленьких вихованців. Дітлахи розказали святкові вірші, заспівали народні пісні, розіграли театралізовану виставу та розважили гостей і вихованців навчального закладу. Особливо вражало те, як старанно маленькі актори готувалися до свята і яких зусиль їм довелось до цього докласти.

Хвилювання було присутнє не лише на сцені, а й у глядацькій залі.

«Дуже приємно бути присутніми на Вашому святі. День Святого Миколая, день милосердя, любові і доброти кожен має подбати про своїх ближніх і допомагати тим, хто найбільше цього потребує. Ми з великим задоволенням хочемо привітати, Вас, від імені Черкаської Державтоінспекції, з наступаючими Новорічними святами і з Днем святого Миколая. Я хочу побажати, аби Ви ніколи не залишалися одні у біді і щоб завжди поруч із Вами були люди які можуть допомогти. Надії Вам! Віри в себе та в людей!», - привітав дітей заступник начальника УДАІ УМВС України в Черкаській області Віталій Нікітенко.

По завершенню вистави правоохоронці вручили солодкі подарунки, яких так чекали дітлахи. Усі залишились задоволені.

«Від імені всієї школи-інтернату, я хочу висловити вдячність нашим шефам за те, що завдяки їм ми змогли влаштували сьогодні таке чудове свято, за їх добрі справи! Ми сподіваємося на нашу подальшу плідну співпрацю», завершив сьогоднішнє свято такими словами директор навчального закладу Гринець Сергій Володимирович.

Про це інформує прес-служба ДАІ області.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100