реклама

реклама

240 тис. грн було виділено сьогодні Черкаською міською радою Службі безпеки України для придбання приладу нічного бачення та снайперського прицілу.


Як пояснив кореспондентові «Прочерку» голова депутатської комісії, яка відповідає за закупку амуніції для військових АТО, Руслан Зоря, таке рішення було прийнято у відповідь на звернення обласного управління СБУ. Виділені кошти було взято із суми в 1 млн 600 тис, яку ще в серпні Черкаська міськрада виділила для підтримки воїнів АТО. За даними пана Зорі, наразі із цієї суми освоєно лише 120 тис. грн – придбано 20 навігаторів, які ще треба розподілити між різними військовими підрозділами.

Решту суми передбачалося витратити на закупівлю амуніції для АТО: безнопил та генераторів. Але, як твердить Руслан Зоря, через те, що департаменти міськради, в тому числі департамент ЖКГ, не можуть своєчасно за них розрахуватися, а ціни постійно зростають, постачальник відмовився співпрацювати з міськрадою.

– Кошти не освоєно через те, що департаменти довго запрягають, - зазначив пан Зоря. – Можна зрозуміти, коли виникають проблеми із закупівлею бронежилетів або касок – це все таки специфічний товар. Але коли йдеться про закупівлю бензопил і генераторів, хочеться запитати: в чому проблема?

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+3 #2 адекватний 20.12.2014 20:23
А держава де? Куля в лоб докерувався' що вже сбу нема за що мінімальним забезпечити. І за що його захищати, краіну протринькав а може й розграбував.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 Петро 20.12.2014 16:57
Надали ПВДешному .... з великої дороги керувати -"депутатською комісією, яка відповідає за закупку амуніції для військових АТО" так вониж разом басом Одаричем все роздеребанять. Соромно і сумно, що таким .... наш народ довіряє собою керувати.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100