реклама

реклама

Опозиція звинувачує Тулуба, що той будує якусь невідому процвітаючу "нову Черкащину"

Опозиція звинувачує Тулуба, що той будує якусь невідому процвітаючу "нову Черкащину"

 Сьогодні Черкащина, як і вся країна в цілому, перебуває у вкрай важкому економічному становищі, а населення - на межі соціального вибуху. Податковий кодекс підкосив малий і середній бізнес, пенсійна реформа загрожує голодною старістю, необгрунтовано завищені комунальні тарифи поставили більшість черкащан на межу виживання, ціни на продукти харчування і послуги щодня спустошують і так жебрацькі бюджети людей, зростає безробіття, а разом з ним і суспільна апатія.

А на цьому фоні ми щодня чуємо переможні реляції влади у Києві і на місцях. Так, на сесії обласної ради голова облдержадміністрації Сергій Тулуб збирається виголосити звіт про виконання програм економічного і соціального розвитку області, в якому в яскравих кольорах змальовано процвітання якоїсь Нової Черкащини, як це було зроблено на річницю його перебування на посаді голови ОДА у квітні ц.р.

Рада об’єднаної опозиції області заявляє, що благословенна Черкащина у звіті Тулуба – суцільний обман і дешевий піар. Керівництво областю не досягло жодних успіхів ні у створенні привабливого інвестиційного клімату, ні у збільшенні кількості нових робочих місць, ні у розвитку агропромислового комплексу, ні у боротьбі з корупцією. Практично Сергій Тулуб лише користувався залишеним йому спадком попередників і не виконав жодної своєї обіцянки, адже розрекламована обласна дитяча лікарня на 80% була збудована ще при попередній владі, і зараз ще не завершена. Хоча голова ОДА поспішив відрапортувати і урочисто відкрити цей об`єкт. Теж саме з Драбівською школою, обіцяним ремонтом доріг і багатьма іншими  проектами.

В той же час, в умовах тотального бюджетного дефіциту, закликів до економії коштів, незабезпеченості нагальних потреб медицини, освіти і підприємств житлово-комунальної галузі, на Черкащині зводяться багатомільйонні об`єкти для задоволення амбіцій і обслуговування чиновників високого рангу. Це і сумнозвісний вертольотний майданчик під Каневом, річкові порти в Черкасах, Каневі і Рацево, льодовий палац, фонтани та ремонти в адміністративних приміщеннях. Таке марнотратство в нинішніх умовах можна назвати злочинним.

За керівництва Сергія Тулуба та його команди збільшився потік скарг та звернень громадян з міст і сіл Черкащини до різноманітних вищих інстанцій, оскільки вони  не відчувають зацікавленості місцевої влади у вирішенні їхніх проблем та не можуть добитися справедливості. Складається враження, що в області встановилася суцільна кругова порука можновладців та правоохоронних органів, а кількість сигналів про порушення закону зашкалює.

На цьому фоні не дивно, що голова ОДА Сергій Тулуб потрапив в першу десятку ворогів преси за антирейтингом Національної спілки журналістів України. Такої ганьби Черкащина ще не знала, бо в попередні часи область вирізнялася демократичними традиціями і повагою до прав журналістів.

Тому ми вважаємо, що робота голови облдержадміністрації із більшості найважливіших напрямків  була провальною, ускладнила становище в багатьох галузях, призвела до загострення соціальної напруги. Ми не тільки незадовільно оцінюємо його роботу, а й вважаємо, що подальше перебування його на цій посаді є шкідливим і навіть небезпечним для області. Тому ми вимагаємо внести  в порядок денний сесії обласної ради питання про недовіру Сергію Тулубу.

НІ ПАНУВАННЮ ДОНЕЦЬКИХ РЕГІОНАЛІВ НА ЧЕРКАЩИНІ!

РАДА ОБ’ЄДНАНОЇ ОПОЗИЦІЇ ЧЕРКАЩИНИ

реклама

Коментарі  

 
0 #7 VIP 25.06.2011 11:28
Ті хто зараз працює з владою, їм не буде місця після зміни влади в Україні. А це вже не за горами. Українці при такій владі жити не будуть. Партія регіонів нагадує зараз комуністичну партію в радянські часи, коли нічого не робилось, а тільки багато говорили.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #6 Віктор 24.06.2011 12:10
А ці тулуби в чомусь праві.
Жити ЇМ стало краще. Бізнес ЇХНІЙ процвітає. Статки ЇХНІ збільшуються.
Їх шісткам теж перепадає все більше крихт.
А до всіх інших жителів цієї країни їм і діла нема.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-5 #5 1234 24.06.2011 10:47
на Черкащині зводяться багатомільйонні об`єкти .Це і вертольотний майданчик під Каневом, річкові порти в Черкасах, Каневі і Рацево, льодовий палац, фонтани та ремонти в адміністративни х приміщеннях. - А що делалось до Тулуба? - Ничего!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #4 Смішно 24.06.2011 10:41
Им вождя не доствало,
настоящих буйних мало
Вот и нету вожаков!

Це рядки В. Висоцького про бунт в дурдомі.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #3 Спостерігач 24.06.2011 10:38
Цитую Bиктор:
Можно вопрос, а "
РАДА ОБ’ЄДНАНОЇ ОПОЗИЦІЇ ЧЕРКАЩИНИ"
это вообще что? Кто в эту раду входит, опять *** Даценко???

Ні, не Даценко.
Тулуб, а Даценко в ній шо миша в борошні.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #2 Черкашанин 24.06.2011 08:20
Згоден тільки з гаслом НІ ПАНУВАННЮ ДОНЕЦЬКИХ.
Чужинці для всіх, без виняту.
Нутро не наше, як тут не крути.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #1 Bиктор 24.06.2011 08:11
Можно вопрос, а "
РАДА ОБ’ЄДНАНОЇ ОПОЗИЦІЇ ЧЕРКАЩИНИ"
это вообще что? Кто в эту раду входит, опять *** Даценко???
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100