реклама
Sucurity Police

реклама

Вищий господарський суд України підтвердив правомірність рішення адміністративної колегії Черкаського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України щодо притягнення до відповідальності ПП «Северин» за порушення законодавства про захист економічної конкуренції.

У липні 2014 року адміністративна колегія територіального відділення оштрафувала на 68 тис. грн ПП «Северин» за встановлення необґрунтовано завищених цін на скраплений газ як моторного пального, що реалізується у роздріб у межах смт Маньківка.

Не визнавши порушення та скориставшись своїм правом на судове оскарження, ПП «Северин» звернулося до господарського суду Черкаської області з позовом про визнання недійсним рішення, який відмовив у задоволенні позову.

Апеляційна інстанція підтримала рішення господарського суду Черкаської області, залишивши його без змін, а апеляційну скаргу підприємства – без задоволення.

ПП «Северин» звернувся з касаційною скаргою до Вищого господарського суду України. Вищий господарський суд України залишив постанову Київського апеляційного господарського суду без змін, а касаційну скаргу приватного підприємства «Северин» – без задоволення, зауважують у прес-службі АМКУ області.

реклама

Коментарі  

 
0 #1 Небайдужий 27.12.2014 16:07
Міністр економічного розвитку й торгівлі України Айварас Абромавичус запропонував змінити склад Антимонопольног о комітету, передає РБК-Украина.
"Нікого не обдуриш. Усі знають, що Антимонопольний комітет не виконує свої функції", - сказав Абромавичус на засіданні комітету.
Він також зазначив, що неефективним Антимонопольний комітет вважають також західні партнери України.

Міністр вважає, що треба змінити склад комітету. "Усе починається з Антимонопольног о комітету, він працює неправильно, неправильний склад", - сказав він.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100