реклама

реклама

24 червня у Печерському райсуді Києва розпочався розгляд "газової справи" проти Юлії Тимошенко. У районі будівлі суду та на прилеглих вулицях з самого ранку спостерігалося масове скупчення прихильників Тимошенко, повідомляє інтеренет-видання «Українська правда».

Люди з прапорами "Батьківщини" з назвами різних областей стояли по обидва боки вулиці Хрещатик, у кварталі, де розташований Печерський райсуд, на вулиці Богдана Хмельницького, Пушкінській.

фото - "Українська правда"

фото - "Українська правда"

Прохід до суду було заблоковано співробітниками "Беркута", а на вулиці Богдана Хмельницького припаркували декілька автобусів із міліцією.

Юлія Тимошенко йде до суду

Юлія Тимошенко йде до суду

Як прокоментував «Прочерку» голова обласної організації партії «Батьківщина» Анатолій Бондаренко серед прихильників лідера БЮТ і черкащани – депутати обласної та різних місцевих рад Черкаської області. Черкащани знаходяться навпроти будівлі Печерського районного суду і очікують на виступ лідера по завершенні судового розгляду сьогоднішнього дня.

реклама

Коментарі  

 
+1 #4 Ігор Станіславович 01.07.2011 10:58
Всі ці витівки регіоналів, що до своїх опонентів лівих сил, це величезне бажання розправи над своїми опонентами тільки політичним в лапках "законним" шляхом. Їхнє величезне бажання, знищити своїх опонентів, щоб на слідуючі парламентські та президентські вибори не було реальної сили протистояння! Треба було зробити так В.Ющенкові та Ю.Тимошенко в час свого президентства та прим"єрства з командою януковичів і до них прилеглих! На превеликий жаль мільйони громадян західних регіонів України працюють легально та не легально за кордоном держави. Тому і прийшов до влади криміналітет! Не їли б ми зараз китайську гречку та єгипетську картоплю та ще й по яких цінах, та не дивилися б як янукович позориться на публічних виступах перед світовими парламентарями! !!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-4 #3 махмуд 25.06.2011 12:24
ну закроют эту ... давно пора... поорут ее сектанты недельку и успокоются) а через две забудут) ну будет десяток проплаченных на майдане голосить за неё как в москве на за ходора
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-4 #2 махмуд 24.06.2011 13:31
для юльки главное играть на публику, для неё все - массовка
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #1 дивудивуюсь 24.06.2011 11:47
Оце порадники Януковичу нагидили!
Для чого вона йому потрібна була?
Для зайвих проблем?
Тож май!
Для Юлі це період відродження.
Для нас приситальна увага до розгортання подій.
Для Українців полярицація суспільства.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100