реклама
Sucurity Police

реклама

Учнівський парламент черкаської загальноосвітньої школи №2 спільно з учителем фізичного виховання Ігорем Овчаренком та завучем Оленою Жабко ініціював зйомку відеозвернення школярів до воїнів, які перебувають у зоні проведення АТО.


«Ви – наша гордість! Ми можемо і будуємо плани на майбутнє тільки завдяки вам. Повертайтеся живими!» – попросили школярі українських бійців.

– Вже не один місяць поспіль небайдужі учні нашої школи щодня відстежують тривожні новини зі сходу України й переживають за наших військових. Діти пишаються тим, як героїчно воїни відстоюють цілісність і єдність своєї Батьківщини. Саме тому наш учнівський парламент й ініціював відеозвернення, – розповідає директор школи Віталій Мельник.

Діти подякували українським воїнам за мирне небо і просили повертатися живими. У проекті взяли участь школярі як початкової, так і старшої школи, зазначають у департаменті освіти та гуманітарної політики Черкаської міськради.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
-1 #2 ЛЮБЛЮ ДIТЕЙ 27.12.2014 13:42
ТIЛЬКИ НЕДАЛЕКI ЛЮДИ ВТЯГНУЮТЬ ДIТЕЙ У ПАГАНI СПРАВИ
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #1 Черкаси 26.12.2014 18:22
Повертайтесь живими.Повертайтесь з перемогою.Діти розуміють,без перемоги миру не бувае,а головнокомандую чий то розуміє???Боже бережи Україну,Боже бережи наших солдат..
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100