реклама
Sucurity Police

реклама

Любов Правдіна, яка 7 років очолювала черкаський телеканал «ВІККА», після звільнення у серпні з посади переїхала, як і планувала, до Києва.

– Рік Коня – це рік мого народження. Зазвичай він приносить значні зміни в моє особисте життя. У 24 роки в рік Коня я народила доньку, у 36 років я не тільки змінила роботу, а, в принципі, й усе життя. Я переїхала до чоловіка в Київ. Змінила не тільки роботу, а й місце проживання, – говорить Любов Володимирівна.

За її словами, у столиці вона поки допомагає чоловікові.

– Працюю виконавчим директором у фірмі мого чоловіка «Pravdin production», яка займається відеодизайном, графікою, віджеїнгом (створенням відеоміксів, – ред.). Далі буде видно... – каже Любов Правдіна.

За роботою телеканалу, якому присвятила 7 років свого життя, екс-директор стежить лише за допомогою сайту.

– 7 років – це не жарти! «Вырванные годы!» – сміється Любов Володимирівна. – На жаль, я стежу за життям телеканалу тільки на сайті. Додому я приїжджаю лише на вихідні. Хочеться багато чого встигнути, а не дивитися телевізор. Тож я бачу, що сайт розвивається так, як ми задумували, як це повинно бути. Знаю, що зараз на каналі багато нових облич – нових журналістів, яких я не знаю, які приєдналися до команди після того, як я пішла. Я сподіваюсь, що все тільки на краще!

Новий рік Любов Володимирівна відзначатиме в Черкасах у родинному колі.

– Я сумую за Черкасами. Вважаю їх рідним містом. Новий рік зустріну із родиною – сестричками, з їхніми родинами. Ми завжди готуємо якісь конкурси, програми. Це не звичайний Новий рік, де всі сідають за стіл і якісь тости виголошують. У нас Новий рік – із конкурсами, призами, розіграшами. Обов’язковим є такий собі атракціон «Згадати все», тобто, переглядаючи фотографії, згадати, якими ми були рік, два, три тому, як ми змінювались, росли, поповнювались... – говорить Любов Правдіна.

реклама

Коментарі  

 
+4 #3 Успіхів! 30.12.2014 10:44
Любов Правдіна - чудова людина й кращий керівник:) Нових успіхів!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #2 Домино 2000 30.12.2014 07:25
Здоровья, успеха, проектов, денег! Виталику - привет, "Артемиду" и майонез из сейфа Михалыча вспоминаю каждый Новый год ;-) Семейный бизнес - сомнительное удовольствие, но вы так долго рулили по отдельности, что теперь будет одна любофф и созидание на почве конструктива. С Новым годом! (не бойтесь, в этот раз я не заявлюсь без трех минут 12) :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #1 Любов Майборода 29.12.2014 18:45
Найкращі спогади про роботу з Любою Правдіною - розумна, тендітна, працездатна, інтелигентна. Хай щастить!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100