реклама
Sucurity Police

реклама

Протягом 2014 року Державною податковою інспекцією у м. Черкасах до бюджетів усіх рівнів зібрано майже 1 млрд 415 млн податків і зборів, з яких майже 728,3 млн грн отримав місцевий бюджет.

– Найбільшу питому вагу в надходженнях до зведеного бюджету займають податок на доходи фізичних осіб (37,2%), податок на додану вартість (26%) та податок на прибуток (13%), – повідомив начальник ДПІ у м. Черкасах Максим Криштопа.

Також за період адміністрування військового збору (серпень-грудень 2014 року), платники м. Черкаси цього збору сплатили на суму понад 20,8 млн грн, з яких у грудні надійшло понад 5 млн грн, інформують у Державній податковій інспекції у м. Черкасах.

За січень-грудень 2014 року черкаські страхувальники сплатили понад 1 млрд 377 млн грн єдиного соціального внеску, з яких у грудні надійшло понад 141 млн грн.

– Створення сприятливих умов для розвитку підприємницької ініціативи, ефективне адміністрування податків і зборів та надання якісних адміністративних послуг були і залишаються головними аспектами стабільного наповнення державного та місцевого бюджетів, – зазначив Максим Криштопа.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100