реклама

реклама

Чергові рейдові перевірки пічного опалення за участі представників місцевого самоврядування провели працівники Канівського районного відділу Управління ДСНС України у Черкаській області серед жителів міста Канів та Канівського району.


За статистикою з початком зими в житловому секторі збільшується кількість пожеж. Використовуючи електричні теплогенеруючі прилади, громадяни забувають про безпеку, втрачають пильність, часто нехтують правилами протипожежної безпеки. Усе це призводить до пожеж.

– Так, у 2014 сталося 69 пожеж, ще на 10% більше, ніж попереднього року, – коментує начальник Канівського РВ У ДСНС у Черкаській області Богдан Диченко. – На жаль, збільшилась і кількість загиблих. Якщо у 2013 було 5 жертв вогню, то у 2014-му – 7. Половина людей загинуло через нехтування правилами експлуатації пічного опалення.


Метою профілактичних рейдів рятувальників було інформування мешканців та ознайомлення їх із правилами пожежної безпеки під час користування електроприладами й пічним опаленням. Працівники спілкувались з громадянами, роздавали листівки, проводили перевірку справності печей, димоходів та електрогенеруючих пристроїв. Із роз’яснювальними бесідами рятувальники побували більше, ніж в двадцяти домогосподарствах. Подібні рейди будуть проводитися і надалі, обіцяють у прес-службі ДСНС області.

реклама

Коментарі  

 
0 #1 Небайдужий 14.01.2015 08:59
Це тільки в пострадянській країні цілий офіцер може розносити листівки. А скільки таких "офіцерів" сидить в районних, обласних та столичних кабінетах різних відомств з набагато більшими зірками і зарплатнею, соціальними гарантіями і скороченим виходом на пенсію. Бюдджет жодної країни не витримає такого навантаження.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100