реклама

реклама

Волонтерки з Чорнобаївщини Лідія Сівак, Тетяна Богдан та Ольга Осіпова повернулися із зони АТО, куди особистим мікроавтобусом пані Лідії доставили майже тонну гуманітарної допомоги.

У формуванні вантажу на схід країни взяли активну участь працівники райдержадміністрації, районного суду, прокуратури, Чорнобаївського відділення ВАТ «Державний ощадний банк України» та інші небайдужі жителі району.

Громадські активістки вкотре організували збір гуманітарної допомоги та доповнили її святковими гостинцями для військовослужбовців, адже дуже важливо, щоб у складних умовах військового протистояння захисники України відчули атмосферу різдвяно-новорічних свят та постійну підтримку з рідної домівки.

– Наші хлопці були неймовірно щасливі отримати новорічні гостинці, адже саме до їхньої частини рідко доїжджають волонтери з допомогою, – розповіла голова районної громадської організації Тетяна Богдан.

Також працівники Чорнобаївської райдержадміністрації за зібрані кошти поповнили рахунки мобільних телефонів військових з смт Чорнобай, які нині виконують свій громадянський обов’язок у зоні АТО, інформують у відділі з питань внутрішньої політики, зв’язків з громадськістю, у справах преси та інформації апарату Чорнобаївської райдержадміністрації.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100