реклама
Sucurity Police

реклама

Учора, 12 січня, близько 18.05 на стаціонарному посту «Умань» Державтоінспектори ВДАІ Уманського району зупинили автомобіль «Фольксваген Пасат» для перевірки документів.

За кермом автомобіля був 20-річний житель міста Бориспіль. Чоловік здивувався, коли інспектори ДАІ зупинили його, але впевнено надав правоохоронцям можливість перевірити його документи.

Та під час перевірки свідоцтва про реєстрацію транспортного засобу було встановлено, що документ має явні ознаки підробки. Такого керманич не чекав. За словами чоловіка, автомобіль він купив чотири години тому. За його словами, знайшовши потрібну машину через Інтернет та приїхавши на зустріч з продавцем в місто Котовськ Одеської області, одразу ж без будь-яких вагань віддав необхідну суму. Про те, що з документами на машину можуть бути проблеми, навіть не замислився.

На місце події одразу були викликані працівники слідчо-оперативної групи, яким тепер належить провести необхідні слідчі дії для встановлення всіх обставин справи, інформують у прес-службі ДАІ області.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100