реклама

реклама

Ще в жовтні новоспечений директор КП «Дирекція парків», депутат Черкаської міськради Микола Бондаренко стверджував: депутатам, що його активно критикують, насправді є що втрачати. Мова йшла, зокрема, про Артура Савіна.

Нині Бондаренко отримав від прокуратури відповідь на свій депутатський запит, у якому йдеться про те, що проти посадових осіб департаменту архітектури, містобудування та інспектування порушене кримінальне впровадження за статтею 191 Кримінального Кодексу України – привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем. Кримінальне впровадження передане для розслідування у Соснівський РВ УМВС.

Як відомо, очолює департамент архітектури депутат міської ради Артур Савін.

– Коли мене призначили директором парків, Артур Савін вийшов на трибуну і критикував мене. Наступного дня, щоб не бути голослівним, я написав запит на «Інститут розвитку міста» з проханням надати інформацію, що вони роблять, скільки в них працює людей, чи беруть участь у грантах, тендерах, чи займаються іншою діяльністю? Мені прислали відповідь досить туманну ,але по суті було сказано, що ніякої участі в грантах чи тендерах не беруть, людей поскорочували… Свого часу я був причетний до створення Геоінформаційної системи міста КП «Інституту розвитку міста». Я знаю, що там і як робилося, проте після мого уходу ніхто ГІСом не займався, натомість кошти на обслуговування системи надходили. Так, я дізнався, що департамент архітектури, директором якого є Артур Савін, перерахував на КП «Інститут розвитку міста» понад 60 тис. грн. Тому я і звернувся до прокуратури, яка й підтвердила, що все не зовсім прозоро і деякі вчинки, очевидно, слід вважати кримінальним злочином, – повідомив у коментарі «Прочерку» Микола Бондаренко.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Депутат Радуцький не хоче, щоб підприємство, яке він покинув, очолив інший депутат (ВІДЕО)

реклама

Коментарі  

 
+4 #22 Чукча 15.01.2015 12:17
Цитую плоХОрошо:
Ну перечислил Савин деньги. А использовал их непоназначению директор комунального предприятия.
Как Савина собираетесь за уши притягивать к ответсвенности?

Как они с коллегой коммунистом Билоусовым без тендеров (заключая сделки на сумму 990 тысяч) рубили бюджет на перекладку плитки под названием "георгиевская стричка" когда так озаботились укладкой бордюров... тогда после Одарича оставалось каких-то 70 миллионов (помните он еще хотел сделать улицу Хрещатик, продолжение капитального ремонта дорог) меньше чем за год и копейки не осталось, ни тебе Хрещатика, ни дорог, ни анонсированного колеса обозрения за 3 миллиона. Помните тогда еще БЮТовец Бондаренко вступил в долю с регионалами и пошел работать в горисполком, типа смотреть как тратятся эти самые 70 миллионов.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #21 СБУ 15.01.2015 11:45
По Савіну вже працюють не лише у цьому напрямку.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #20 федор принципиальный 14.01.2015 22:30
Школа одарича.....
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #19 2015 14.01.2015 20:36
Архітектуру Черкас заслужено критикують,як недолугу. А хто нею керує? Банщик Савін, "професор" Бондаренко. Чим займається цей інститут?В свій час два "великих комбинатора"Одарич і Карась зробили все можливе ,щоб викинути на вулицю колектив КП"Міське архітектурне бюро",яке було на повному госпрозрахунку .На його матеріальній базі створили спочатку КП"Служба енергоефективно сті", потім (коли воно стало не ефективним,або щоб замести сліди)переймену вали його в КП"Інститут розвитку міста".Фінансування з бюджету,керують свої люди(деякі без вищої освіти).Колись хтось в коментарях влучно назвав їх стиральними машинами Одарича."Професор" "не поняв", яку він мішень показав.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #18 Дядя 14.01.2015 19:03
Савін після відпустки в мерію може і не повернутися.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+15 #17 Военкомат 14.01.2015 18:30
С.... ще минулого року оформив бронь через військомат, щоб його не викликали в армію.
Він офіцер, його мали б покликати, але він вчасно оформив бронь.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+14 #16 Самооборона 14.01.2015 18:29
Савін був комуністом, працював на Тулуба і на регіоналів, забепечував Антимайдан тітушками.
Що він ще робить в міській раді? Чому мовчимо? Саме через таких як він загинули наші хлопці на Майдані, саме через таких як він зараз війна на Сході.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+16 #15 Артем 14.01.2015 18:27
Савін бере і бере по-чорному!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #14 Дуся 14.01.2015 18:16
Краще б цього Бондаренка посадили, він своїми махінаціями на попередніх роботах приніс величезні збитки місту. Цей Микола підлабузник Одарича, який при першій можливості проводить якусь аферку
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+15 #13 Прокуратура 14.01.2015 18:12
Савіна давно вже пора притягнути. Його скільки разів збиралися, але у нього криша добряча. Зараз криші вже нема.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100