реклама

реклама

Водіям, мабуть, всієї Черкащини вже відомо, який поганий стан доріг у Смілі. А самі жителі міста давно вже страждають через брак води, яка подається у водопровідну систему лише декілька разів на день.

І для перших, і для других хороші новини повідомив міський голова Сміли Андрій Колесник.

Щодо першої проблеми, то у місті розпочинається ремонт доріг загальнодержавного значення. На інших дорогах міста проводитиметься частковий ямковий ремонт.

– Місто Сміла, як і Черкаси, планувало випустити облігації, щоб відремонтувати дороги. Але нам так само відмовило Міністерство фінансів України, пославшись на домовленість між Україною та МВФ. Тож довелося відшукувати кошти в мізерному бюджеті на частковий ямковий ремонт доріг. Вже з наступного тижня розпочнемо підготовчі роботи. На основних ділянках плануємо залатати дірки протягом двох тижнів, – повідомив Андрій Колесник.

Також у Смілі вирішується інша важлива проблема – постачання води населенню. Проблема навіть розглядалася на обласному рівні.

– Нині завершена робота по відновленню п’яти свердловин. Продовжуватимемо до кінця січня роботи по заміні насосної групи. І вже цього місяця плануємо відновити повністю 17-годинне постачання води у місті, – пообіцяв міський голова Сміли. – Також у нас є план заходів по залученню інвестиційних коштів, щоб до жовтня налагодити цілодобове постачання води у Смілі. До речі, це питання протягом 12 останніх років залишалось невирішеним.

реклама

Коментарі  

 
+3 #1 Dr House 11.08.2010 18:40
Ха-ха-ха.... тепер я хоч знатиму, як це називається, коли ями на дорозі закидують б/у цеглою - частковий ямковий ремонт!!!! :lol: А знаєте в чому найбільший сміх??? В тому, що дороги були минулого року приготовані до латання, їх пошкребли фрезою, від чого ями зробились ще більшими... - навіщо???? :o
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100