реклама
Sucurity Police

реклама

Сьогодні заступник голови Черкаської облдержадміністрації Віталій Коваль у відповідь на проблемні питання, озвучені волонтерами Черкащини під час «круглого столу», обурився тим, щоб доводиться робити представникам влади та волонтерам.

– І Президентом, і прем’єр-міністром визначено, що наша область – серед перших у допомозі і армії, і звільненим територіям. І коли було завдання поставити 46 автомобілів, область поставила 70. Буквально два тижні тому надходить знову лист. Уже відповідно до мобілізації треба поставити 123 автомобілі. Тут же слідом Генштаб надсилає нам дивний лист: «Просимо розглянути можливість безкоштовного ремонту на потужностях області БТРів, БМП, автомобілів тощо. Коли ми надсилали, що є така можливість, звичайно, ніхто не говорив про заробіток. Скільки робимо!.. А виходить, що «ану ще зробіть нам оце!» – зауважив Віталій Володимирович.

Пан Коваль зазначив, що у нього складається таке враження, що Міноборони зробило з усієї України, як із волонтерів, так і з місцевих органів влади, один волонтерських рух.


– Ну хіба завдання волонтерів і місцевої влади – шукати приціли на танки чи одягати Збройні сили? Пам’ятаєте, як керівники держави були у нас в області на «Фотоприладі»? Ми показали все, сказали, що будуть замовлення. Що ви думаєте замовили? 14 прицілів на гвинтівки! 3 місяці тому ми подали на Міноборонпром інформацію про те, що в нас Смілянський машинобудівний завод готовий виготовляти пересувні мобільні хлібопекарні. І зіштовхнулись із звичайною бюрократичною тяганиною. Ми готові за свої кошти на місцях уже виготовити одну таку і відправити на Схід, щоб переконалися, що 600 буханок хліба на добу – це нормально. Там би поставили... Це ж легше, ніж везти туди хліб. Вони (військові, – ред.) б там собі хліб пекли на місці. І поруч можна було б облаштувати невеличкий роздавальний пункт теплої їжі. Але три місяці минуло, і все залишається. Ініціюєте – робіть! – обурюється Віталій Володимирович.

реклама

Коментарі  

 
0 #5 волонтер 02.02.2015 21:36
КОВАЛЬ ЗАЙМАЙСЯ ГУМАНІТАРІЯМИ, А НЕ ТАНКАМИ! НЕ ДАВИ ЖАЛІСТЮ НА ПЕЧІНКУ!
НЕ ВІРЮ ТОБІ! НЕ ВІРЮ! ДО ЧОГО ТУТ КОВАЛЬ І АВТОМОБІЛІ І ЗБРОЯ! СІНО-СОЛОМА!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #4 ведмідь 31.01.2015 14:15
Міноборони офігело, мяко кажучи. Звалило на плечі бідних людей все - одяг для АТО, їжу, придбання техніки, податки для армії запровадили, від себе відповідальност і нуль. Жодна скотина, що працювала у Мінобороні, не понесла відповідальност і за розвал армії, за загиблих під Іловайськом, за все що наразі відбувається.. Ганьба Порошенку, Наливайченку, Авакову !!!!!!!!!!!!!!! !
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #3 Нестор Іванович 31.01.2015 13:58
Очевидно, що Коваль правий, Мінооборони дозволяє собі тримати в штаті хабарників і розбазарювачів наших грошей + корупція у військоматах, бездарне, а інколи відверто злочинне керівництво генералів, які привикли гарно жити і нічим не перейматися. Якби не волонтери і прості люди, Путлєр вже штурмував би Прибалтику і Польшу.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #2 свобода 30.01.2015 20:46
Хоч і не симпатизую я цьому Ковалю, але він багато в чому правий. І особливо людей дратує і обурює БРЕХНЯ, та не виконані обіцянки з боку найвищого керівництва держави. А коли народ вимагає правдивого покарання винних та виконання обіцянок-одразу звучать заяви про розхитування ситуації і підігрування ворогу.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #1 Василь 30.01.2015 18:37
В Умані ще завод "Мегометр" є. Армії треба рзного роду прилади, де держзамовлення? Чому воно йде тільки на "Кугуари" для ОБСЄ ?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100