реклама
Sucurity Police

реклама

12 активних молодих учасників проекту “Твоя країна” побачать, чим займались черкаські громадські активісти протягом останнього року. Зустріч відбудеться 31.01, в суботу, о 16:00 у музеї “Кобзаря”.

Представники громадських організацій “Книжковий маестро”, “Фонд громади”, “Фундація регіональних ініціатив”, члени Черкаської скаутської дружини, Молодіжного ресурсного центру, громадської ініціативи “Промолодь” розкажуть про свої найцікавіші проекти та їх вплив на життя Черкас.


«Твоя країна» – це всеукраїнський проект для молоді, основною метою проекту є познайомити учасників з різними містами України, їхньою культурою, історією, традиціями, громадським життям, туристичними пам’ятками, та особливостями побуту. А також налагодити комунікацію між молоддю з різних областей України та представниками громадського руху, бізнесу, освіти та культури.

31 січня - 2 лютого 2015 року “Твоя країна” проходить у Черкасах. Проект здійснює громадська ініціатива “Промолодь” спільно з молодіжною громадською організацією «Фундація Регіональних Ініціатив» для того, щоб показати, що Черкаси - це цікаве динамічне місто, гідне уваги українських та іноземних гостей.

За ці 4 дні група молоді з різних міст України відвідає основні культурні, історичні місця Черкас, познайомится із молодими підприємцями та громадськими діячами, побачить Чигирин, недобудовану АЕС та дуб Максима Залізняка.

Про це інформують координатори проекту “Твоя країна”.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+1 #2 Дід Трохим 31.01.2015 12:03
Молодь усієї України побачить стан тротуару біля музею "Кобзаря" і їй все стане зрозуміло без розповідей
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #1 Василь 30.01.2015 18:47
ЧуПРину їм показувати будуть, як приклад продажності?..
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100