реклама
Sucurity Police

реклама

Керівник Черкаської обласної громадської організації «Екосвіт» Людмила Ткаченко звернулася до прокурора Черкаської області Юрія Шеремета, в. о. начальника Державної екологічної інспекції в Черкаській області Сергія Поліщука, голови Черкаської облдержадміністрації Юрія Ткаченка з листом через вирубку дерев у Соснівському парку.

Людмила Ткаченко попросила перевірити законність виділених ділянок в Соснівці, на вулицях Ціолковського, Грузиненка, Золотоніській та з’ясувати законність вирубки дерев. І у разі виявлення правопорушень – притягнути винних посадових осіб до відповідальності.

«У Черкасах триває будівництво елітних котеджів просто посеред Соснівського парку, площа якого становить 6,64 га, але кожного року вона зменшується через забудову, що призводить, в тому числі до знищення зелених насаджень, які є «легенями» Черкас», – зазначає в листі Людмила Ткаченко.

Також, як зауважує пані Ткаченко, «жителі Соснівки втомилися від безвладдя і разом з екологічною спільнотою та активістами навіть готові навесні перекрити міст біля Першої міської лікарні, а також проводити заради порятунку акції протесту».

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+2 #5 Катрун 02.02.2015 21:42
Продолжаются вырубки деревьев . Ворюги крадут и земельные участки, и деревья у громады Черкасс.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #4 Влада 02.02.2015 13:47
Перевірено, порушень не виявлено. Будуємо далі. Все?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+14 #3 Фугас 02.02.2015 12:54
А поутру они проснулись... Начало всей этой байды - 2006 год. Дело о 29 дилянках, оформленных на студентов и пенсионеров. Ребята, где вы были все эти 9 лет? Там уже ничего не осталось.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #2 Инуся 02.02.2015 12:14
Полещюк получил откат и ты хочешь ??? Почему Полещю не сняли его люстрация не касается ??? Он был в налоговой с 2010 !! Губеру такие со,.баки нужны они служат и кость приносят
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #1 Андрій 02.02.2015 12:10
Не іначе як хабаря хоче. По очам видно
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100