реклама

реклама

Студента МГТУ ім. Баумана зарізали в Москві. Але версії того, що стало причиною його загибелі, різняться полярно. Згідно однієї з них, студент проявив благородство і вступався за дівчину, до якої приставали невідомі. За іншою версією – він сам конфліктував з дівчиною, а після спровокував сварку з перехожими, які зробили зауваження. Слідство висувати версії доки не квапиться, пише ВЗГЛЯД.

6 лютого близько 5:10 ранку в гуртожитку МГТУ ім. Баумана в місті Москві знайшли тіло 21-річного студента. На ньому були ознаки насильницької смерті – колото-різані поранення в області голови та шиї.

Про це йдеться на сайті Слідчого комітету РФ у Москві.

Спочатку повідомлялося, що загиблий молодий чоловік побачила, як троє невідомих приставали до студентки вузу, в якому він вчився.

«Парубок заступився за дівчину, після чого правопорушники напали на нього, побили і нанесли ножові поранення, від яких він помер на місці», – розповіло джерело ТАСС в правоохоронних органах.

За даними газети «Московський комсомолець», між міцним хлопцем і потенційними насильниками зав'язалася бійка, в ході якої молода людина отримала декілька ударів ножем. На його крики і нестямні крики дівчини відреагував лише один житель будинку, який викликав поліцію.

Видання відзначає, що молода людина сама дійшла до свого гуртожитку, розташованого на Ізмайловськом проспекті. Вже там його забрала швидка допомога, що під'їхала, проте по дорозі в лікарню студент помер.  Пізніше джерело «Інтерфаксу» розповіло зовсім іншу версію події. За його словами, загиблий студент з'ясовував стосунки зі своєю подругою. Їм зробили зауваження, на яке з боку студента послідувала відповідь в грубій формі. Це і стало причиною конфлікту.

У ЗМІ з'явилася і третя версія інциденту. Так, Lifenews повідомляє, що студента Сергія Костюченко убили в той момент, коли він намагався привести до тями п'яну дівчину, що стояла біля гуртожитку.  За словами джерел видання в службі безпеки гуртожитку, юнак вийшла на вулицю і побачив, що біля будівлі, сильно похитуючись, стоїть дівчина. Коли студент до неї підійшов, вона почала втрачати свідомість.

Костюченко вирішив поплескати дівчину по щоках, щоб привести її до тями, проте у цей момент до нього із спини підбіг невідомий і ударив ножем в шию і живіт.

Також видання відзначає, що загиблий студент виявився уродженцем України з міста Черкаси.

У ГУ МВС Росії по Москві факт виявлення тіла студента з ножовими пораненнями газеті підтвердили, проте повідомляти подробиці випадку відмовилися через те, що справа вже передана в слідчі органи.

реклама

Коментарі  

 
+3 #2 Правда 10.02.2015 10:53
Де мій попередній коментар?
Він НЕ з Черкас. https://vk.com/serjoooo2
Нащо ви брехню з Лайньюз сюди пхаєте?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-6 #1 Пошли вы 10.02.2015 07:29
Шо робив цей зрадник у ворожiй країнi.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100