реклама

реклама

Талановиту черкаську молодь запрошують випробувати свої сили на V Всеукраїнському дитячому фестивалі-конкурсі мистецьких імпрез «Літні тони – 2015», що відбудеться 17 травня в Києві.

Засновником і організатором цього фестивалю є Асоціація діячів естрадного мистецтва України. Його учасниками можуть стати як дитячі та юнацькі творчі колективи, так і солісти, які виступають у таких жанрах: академічному, фольклорному й естрадному, інформують у прес-службі Черкаського міськвиконкому.

Їхні таланти оцінюватиме журі з числа провідних фахівців мистецтва, педагогів, продюсерів, представників державних та громадських організацій. Конкурсанти мають представити 2 концертні номери у вокальному, хореографічному, інструментальному та розмовному жанрах.

Переможці нагороджуються дипломами лауреатів, призами оргкомітету. А кращому з лауреатів журі фестивалю може присудити Гран-прі.

Також у межах цього мистецького дійства відбудеться заключний гала-концерт переможців, майстрів мистецтв і художніх колективів, гостей конкурсу.

Заявка на участь у фестивалі прийматиметься до 17 травня за адресою: вул. Хрещатик, 22, а/с В – 393, м. Київ – 1, Україна 010001.

Більше інформації про фестиваль можна дізнатися за телефоном (050) 358 67 78 (Герасимов Віктор Володимирович, художній керівник фестивалю).

Довідка

Цей щорічний фестиваль є мистецьким заходом, який покликаний сприяти піднесенню рівня і популяризації кращих зразків сучасного мистецтва, його репрезентації мільйонам шанувальників шляхом публічного виконання, виявлення обдарованих талановитих виконавців і авторів у різних жанрах, підсиленню впливу професійного українського мистецтва в естетичному вихованні дітей і молоді.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100