реклама

реклама

12 лютого у Черкасах відбувся бізнес-міксер «Енергоефективність. Нові технології та альтернативні джерела енергії», ініційований Черкаською торгово-промисловою палатою та "Агентством Розвитку Черкащини" Черкаської обласної ради. Запрошені експерти - представники великих підприємств з різних міст України – представили черкаським підприємцям сучасні тенденції розвитку енергоефективних технологій у харчовій промисловості та сільському господарстві, презентували програми підтримки проектів енергозбереження в Україні.

У свою чергу, представники черкаського бізнесу поділилися досвідом застосування енергоощадних технологій у виробництві паливних полетів та брикетів, матеріалів для будівництва сучасного екологічного житла та опаленні.

– Ми мали на меті представити нові технології та показати черкаським підприємцям, чим вони можуть бути корисні і як їх застосовувати на практиці та мати прибуток. Вони зможуть більше дізнатися і про енергозбереження, і про альтернативні джерела енергії, і про перспективи їх розвитку у найближчому майбутньому, – переконаний президент Черкаської торгово-промислової палати Сергій Першин.

Про це інформує прес-клуб реформ.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100