реклама

реклама

 «Зняти напругу, яка існує в районі» покликане сьогоднішнє громадське обговорення кандидатури на посаду голови Чигиринської райдержадміністрації Наталії Нетовкіної. Про це заявив на початку заходу голова районної ради Петро Литвин.


Виступаючи перед представниками громади, Наталія Нетовкіна повідомила, що є успішним підприємцем, готова взяти відповідальність за розвиток району. За її словами, вона переконана, що кожен етап життя становить приблизно 5 років, і за наступні 5 років вона готова радикально переломити ситуацію в Чигиринському районі на краще.

Її пріоритетами стануть туризм, розвиток промисловості, сільського господарства.

– Енергію, яка нині розтрачується на конфронтацію, необхідно направити в правильне русло, – наголосила пані Нетовкіна, маючи на увазі активні дискусії, які виникли в районі у зв’язку з можливим звільнення чинного голови РДА Олександра Дісканта.

Наталія Нетовкіна наголосила, що не може бути фахівцем у всіх сферах, тому планує створити в Чигирині філіал Києво-Могилянської бізнес-школи. У 20-х числах квітня в Чигирині відбудеться навчання топ-менеджерів бізнесових структур, яке проведе Києво-Могилянська бізнес-школа. У програмі цього навчання – розгляд слухачами, водночас і потенційними інвесторами, проектів, які запропонують чигиринці.

Як зазначили учасники громадського обговорення, кандидатура керівника району публічно обговорюється вперше. На їхню думку, району потрібна «жива кров». Якщо плани Нетовкіної вдасться реалізувати, то це справді стане переломом у житті Чигиринщини.


На запитання, які пріоритетні проекти вона збирається запроваджувати, Наталія Нетовкіна відповіла, що в туризмі – завершення будівництва резиденції Богдана Хмельницького, а в промисловості – створення нових цехів з пошиття шкільної форми та сучасного одягу в козацькому стилі.

Наприкінці обговорення до його учасників приєдналися голова Черкаської облдержадміністрації Юрій Ткаченко та представники Народної ради, які вимагають збереження на посаді чинного голови РДА Олександра Дісканта (перед цим вони взяли участь в акції біля облдержадміністрації, – ред.).

Керівник Народної ради Павло Романенко зазначив, що його однодумці вітають на Чигиринщині Наталію Нетовкіну, але не як можливого керівника району, а інвестора й мецената. Натомість вони наполягають, щоб «бізнес було від’єднано від влади». Ці слова було зустрічено вигуками «Ганьба!».


Засідання триває.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #37 Дружинник КомандорКейс 20.04.2015 08:35
Этот чигиринский экс-ОБЭПовец оказывается мутный товарищ.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #36 Ми любимо тебе, Україно! 19.04.2015 15:39
Цитую незнайка:
ЧЕГО Ж ТЕБЯ БОРИЦУ З КОРРУПЦИЕЙ не зарегистрировал и даже кандидатом в депутаты ВРУ


дешевий троллінг
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #35 Пан Коцький 19.04.2015 10:58
Цитую Гурман:
Нетовкіна протупила тоді, коли дозволила Тані Єщенко займатися її піаром. Таня Єщенко так напіарила тій Нетовкіній як свого часу Жуковській. От тепер Нетовкіна і має такий авторитет ригівської діячки, який їй зробила Єщенко


Жуковській і Нетовкіній, як гарним дівчатам важче, принаймні з пошуком відповідної роботи.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #34 Іван Дмитрович 19.04.2015 09:33
Пані Наталочка таки файна жіночка. Чув, чи ні, а бачу гарно.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #33 Іван Дмитрович 19.04.2015 09:11
Павло нам тут казки розказує, щоб "бізнес було від'єднано від влади". Успішні та багаті люди, це коли бізнес і влада єдині. Чув, чи ні: і хто той з нас, що не хоче бути успішним та багатим? Кажи голосніше , бо не чую!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #32 степ 18.04.2015 18:02
дивлюсь на нові-старі обличчя і стає скмно
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #31 субъективное мнение 18.04.2015 10:15
Цитую незнайка:
ЧЕГО Ж ТЕБЯ БОРИЦУ З КОРРУПЦИЕЙ не зарегистрировал и даже кандидатом в депутаты ВРУ


в политике все бывает
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #30 субъективное мнение 18.04.2015 10:11
Цитую каа:
семинары и бизнес-тренинги теперь в Чигирине будут каждый день.


мы не хуже других
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-4 #29 Іван Дмитрович 18.04.2015 09:46
Цитую Петрович:
за наступні 5 років вона готова радикально переломити ситуацію в Чигиринському районі на краще

Біда в тому, що за статистикою, ні один голова адміністрації в районі більше 2-3-х років не працює. Тобто за пусті обіцянки і спитати не буде з кого.


А Литвин скільки був? Всі знають, що я почав дерти руку за нашого шанованого Сергія Івановича,
та даремно, всі кажуть - він слизький чоловік. Може, й так. А може не варто все ж панікувати?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #28 Іван Дмитрович 17.04.2015 17:29
Цитую 319:
вай-вай, як у мущинок бомбонуло нєхіло. Сексисти релакс, жінка – не ваша річ, прикраса, предмет, покликаний розважати, прислужувать, ублажать вас.Розриває, шо як же ж так, як вона може вийти за рамки трьох К і працювати на рівні з чоловіком? І о страх який, працювати КРАЩЕ, ніж чоловік.


Зацепило, гарно сказано.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100