реклама

реклама

Одарич і Майборода - політичні соратники. Вересень, 2010 року (фото - Партії Вільних демократів)

Одарич і Майборода - політичні соратники. Вересень, 2010 року (фото - Партії Вільних демократів)

Сьогодні міський голова Черкас Сергій Одарич уточнив, за що він звільнив свого заступника Любов Майбороду, наголосивши: «не через критику будівництва льодового палацу». Мер розізлився на заступника за те, що вона побачила, корупцію в омріяному ним проекті.

Сергій Одарич не озвучував на нещодавній сесії міськради претензії до роботи Любов Майбороди (яку того дня було звільнено), бо офіційну заяву з приводу її звільнення він робив раніше.

– Я абсолютно нормально ставлюся до того, що будь-яка людина в нашій команді може критично ставитися до тих чи інших ідей, дій тощо. І те, що Любов Володимирівна проти будівництва льодового палацу – це абсолютно нормальне явище. Причиною для звільнення була заява Любов Володимирівни про те, що влада (а крім мене цим проектом не займається ніхто, тільки я і Михайло Бродський) збирається відмити 20 млн грн. на будівництві цього об’єкту, – зазначив Сергій Одарич. – Я вважаю, що людина, яка працює заступником у іншої людини, яку вона публічно звинувачує в спробі вкрасти 20 млн грн., не може працювати заступником. Якщо заступник має совість, то повинен піти у відставку і не працювати заступником у корупціонера. Відповідно, я не дозволю, щоб у мене заступниками працювали люди, які брешуть про мене. Подібні речі дозволяли собі робити в попередньому скликанні буквально декілька людей у Черкасах, які всюди чітко позиціонували себе як мої опоненти і вороги.

Сергій Одарич визнав, що його можна критикувати за багато речей, але запевнив: «ні до однієї копійки в бюджеті, ні до однієї копійки десь в бюджетах комунальних підприємств, ні до одного квадратного метра землі» він не доторкнувся за 4,5 роки своєї роботи і не доторкнеться в майбутньому.

– А вигадувати і ляпати язиком, щоб десь засвітитися, то це треба тоді не тут працювати. Ось в чому позиція, – завершив Сергій Одарич.

При цьому він уточнив, що хоч усі і говорять про будівництво в Черкасах льодового палацу, однак це неправильне формулювання.

– Повторю, що це не льодовий палац. Це багатофункціональний, спортивно-розважальний комплекс. Льодовий палац – це те, що будує держава у різних містах України: це не палац, а льодовий майданчик, хокейне поле і два ряди глядацьких трибун на 400 місць. Ми будуватимемо не таке. Ми будуватимемо спортивний комплекс на 3-3,5 тисячі глядачів. Там будуть присутні різні ігрові види спорту: хокей, фігурне катання, баскетбол, волейбол, футзал, гандбол (якщо з’явиться з часом). І там будуть проводитися масові заходи, наприклад, концерти, на велику кількість глядачів, – сказав Сергій Одарич.

реклама

Коментарі  

 
+2 #12 Галеша 05.07.2011 13:52
«ні до однієї копійки в бюджеті, ні до однієї копійки десь в бюджетах комунальних підприємств, ні до одного квадратного метра землі» він не доторкнувся за 4,5 роки своєї роботи і не доторкнеться в майбутньому.

Ой, не можу, перший раз фраза Одарича викликає не саркастичну посмішку, а душевний регіт... А Майборода хоч і не втрималася в рамках, які б не дозволили подати позов про захист честі та гідності, але - молодець! За прямоту - поважаю.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #11 Читач 04.07.2011 16:50
Те, що Майборода проти льодового палацу - читав в інтервью "Вечірнім Черкасам", підтримую. 8) Але прізвища Одарич там немає.. 8) Виходить на ворі і шапка горить...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #10 Манюня 04.07.2011 16:46
Якщо вже хтось і ***, то до Одарича їм далеко.. Я взагалі сумніваюсь чи він колись правду каже ??:lol: :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #9 Залізняк 04.07.2011 16:44
Ідею будівництва льодового палацу в Черкаси привіз губернатор Тулуб, про це він говорив на пресконференції . Потім вона сподобалась Одаричу.. А що відкати не поділили?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #8 Лаврін 04.07.2011 15:19
**але запевнив: «ні до однієї копійки в бюджеті, ні до однієї копійки десь в бюджетах комунальних підприємств, ні до одного квадратного метра землі» він не доторкнувся за 4,5 роки своєї роботи і не доторкнеться в майбутньому.**
Про ЦЕ можна брехати в Ніжині, в Києві, але не в Черкасах, бо тут всі все знають і бачать :roll:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #7 УП-с 04.07.2011 15:13
Гагарін долітався - і в честь нього вулицю в Черкасах назвали... А вулиця Майбороди буде? Втім, якщо серйозно, то пані Люба молодець, от тільки цього разу "базар не відфільтрувала" і дійсно напряму звинуватила Одарича в корупції.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #6 АлисА 04.07.2011 14:02
"ці руки нечого не крали ..."
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #5 Суддя 04.07.2011 13:24
Який "чесний мер знайшовся".. :P :P *** :eek: Розкрадали, розкрадуть і питати не будуть..
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #4 Fagot 04.07.2011 13:21
Як би мер не надував щоки, а Майборода права - розікрали ви країну вздовж і в поперек. Самі живете в розкішних хатярах, їздите на шикарних іномарках, біситеся з жиру.. А 70% людей ледь кінці з кінцями зводять...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-10 #3 Правда 04.07.2011 13:21
Сергей Олегович, вы совершенно верно поступили! Давно пора было. Никак не пойму за какие заслуги она оказалась у Вас в команде)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100