реклама

реклама

Командир військової частини А3177, яка знаходиться на території Дубіївської сільської ради, Андрій Соломаха звернувся до обласного керівництва з проханням дозволити повністю вирубати ліс у забороненому районі навколо військової частини. Своє прохання він озвучив 6 серпня, на обласній колегії, під час розгляду питання про запобігання лісовим пожежам.

– Наша військова частина знаходиться у лісовому масиві між Дубівкою та Ірдинем. Вона займає площу близько 200 гектарів та зберігає авіаційні засоби ураження, що самі по собі є небезпечними, – розповів Андрій Олександрович. – Ми робимо все, щоб забезпечити максимально безпечне зберігання на території військової частини боєприпасів. Маємо необхідну техніку, патрулюємо навколишні території. Але якщо з людським чинником все гаразд, то випадки лісової пожежі є найбільш страшним та неконтрольованим, на який важко реагувати. Тож навіть наші засоби захисту можуть бути безсилими в гасінні пожеж. Тому, на майбутнє, я просив би допомогти у повній вирубці лісу в забороненому районі навколо військової частини, що складає 400 метрів від зовнішньої огорожі. Тільки в такому випадку ми зможемо стовідсотково гарантувати, що вогонь від лісової пожежі не перекинеться на територію зберігання боєприпасів.

Голова Черкаської облдержадміністрації Сергій Тулуб доручив заступнику якнайшвидше вивчити це питання і доповісти йому.

реклама

Коментарі  

 
+5 #3 Однополчанин 10.08.2010 06:16
Продолжительное время мы все кто ходил в один класс с Иваном Ш. никак не могли понять, как двоечник может стать таким большим руководителем.До 8 класса не было такой четверти, чтоб с математеки и укр.языка не было двойки. Правдами и неправдами закончил 8классов, можна сказать, что аттестат ему по блату отдали, потому что выпускные экзамены на два бала сдал. Долгое время не владел в математике делением, несмотря на то что умножать он мог, все умножал и старался не дай бог поделиться.Купил диплом выша, как не зная арефметики,сдав ал экз у выше с высшей математики?но это не помешало ему стать "большим" руководителем при этом сметая всех и вся . Даже заради карьеры переступил и предал своего кума Захарченко, а потом и своего учителя Карпука Вот пример как из недоросли такие как Шиятый становятся олигархами Тулуб сразу увидел, что с такими бездарями, двоечниками как Калиниченко, Шиятый ему не попути.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #2 Чингачкук 09.08.2010 19:10
Нафига ж лес резать? :sad:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-2 #1 СC-20 09.08.2010 18:11
Смешная, однако, формулировка:"військова частина, що знаходиться на території сільської ради".
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100