реклама

реклама

rrob Через те, що власниця ресторану «Робінзон» Надія Головня досі не знесла свій заклад і таким чином не виконала рішення суду, проти неї прокуратура міста Черкаси порушила кримінальну справу. Про це «Прочерку» повідомив начальник державної екологічної інспекції в Черкаській області Микола Клименко.

– Кримінальну справу порушили у п’ятницю, 1 липня. А чому державні виконавці досі не знесли заклад – важко сказати. У п’ятницю вони цього не зробили, бо пізно повідомили міськвиконком про це, а той, у свою чергу, вчасно не надав техніку для знесення, – зазначив Микола Клименко.

Підтвердити інформацію про порушення проти Надії Головні кримінальної справи у прокуратурі міста «Прочерку» не вдалося. У прокуратурі погодились надати інформацію лише після інформаційного запиту і кинули трубку.

Сама ж Надія Павлівна сьогодні з ранку, як і в п’ятницю, чекала державних виконавців. Проте вони не приїхали. За словами Надії Головні зараз заклад функціонує. А про можливе порушення проти неї кримінальної справи їй ніхто не говорив.

Як повідомив Микола Клименко, серед судових справ по закладам, що побудовані на прибережній смузі, нині пройшла ряд судових інстанцій і справа по ресторану «Бочка».

– Зараз я в Києві. Дізнаюся інформацію і по іншим справа. Приїхав підштовхнути суддів, – повідомив сьогодні «Прочерку» Микола Клименко.

реклама

Коментарі  

 
0 #6 Василь 04.07.2011 22:03
Клименко такого інтерв"ю давати не міг. Ці ПЕРЛИ" підслухані десь в курилці. Але ж КЛИМЕНКО не КУРИТЬ.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #5 Александр 04.07.2011 18:31
А мне ин интересно, как Бочку будут сносить))))) Будет вам пример выборочного применения норм права!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #4 черкасець 04.07.2011 16:30
..вот что значит кому-то на Украине вовремя не "отстегнуть"....а возьми она в долю "кого надо" и все было бы законно ....
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #3 Черкащанин2 04.07.2011 16:28
"...Приїхав підштовхнути суддів, – повідомив сьогодні «Прочерку» Микола Клименко..." а по моему за такое нада выгонять с гос.службы - за использование своего должносного положения в давлении на суд. Суд можно только просить и ходатайствовать , а не подпихивать. Стыдно азов не знать пан Клименко.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #2 Лаврін 04.07.2011 15:54
Це не суди, якщо їх можна "підштовхувати". Пріоритет Закону! А взагалі - не з тих почали. Почнете з Царського села - люди повірять в неупередженість ... Поки ж це бульки у воду ;-)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 Законо служняний громадян 04.07.2011 15:32
Якщо пан Микола Клименко дійсно хоче навести порядок із цими всіма Бочками і тд., то всі карта в нього в руках, є закон, який потрібно всім виконувати, є припис, які направлялись керівництву цих закладів і на самий кунець є подання в суд
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100