реклама

реклама

Учора голова Черкаської облдержадміністрації Юрій Ткаченко вручив матері загиблого на Майдані Максима Горошишина відзнаку «За особливі заслуги перед Черкащиною».


Черкащанин Максим Горошишин загинув на київському майдані під час Революції гідності 19 лютого 2014 року. У листопаді минулого року Указом Президента України йому було присвоєно звання Героя України. Рівно через рік після смерті його нагородили відзнакою «За особливі заслуги перед Черкащиною».

– Безмежна вдячність за те, що виховали справжнього патріота України, мужнього чоловіка, який у перших рядах виборював кращу долю для України, – звернувся до мами героя обласний очільник.


Юрій Ткаченко зазначив, що Черкащина може пишатись ще чотирма героями Небесної сотні, які були родом із нашого краю. Родини загиблих на Майдані у часи революційних подій запрошені на зустріч з Президентом України Петром Порошенком, який хоче особисто поспілкуватись, висловити усім їм слова вдячності і вручити державні нагороди.

По тому разом із родиною загиблого Юрій Олегович відвідав могилу Максима, де поклав квіти у знак пам’яті про одного з кращих синів України, інформують у прес-службі Черкаської ОДА.

реклама

Коментарі  

 
+5 #5 А-320 20.02.2015 13:23
А шо толку!?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #4 Владислав 20.02.2015 12:22
Пиар ткаченко- это уже не смешно.У меня это вызывает чувство брезгливости, к этой персоне.Очень многие думали.что за "страшным" выговором, последует нормальная,спок ойная отставка,но, к сожалению, ткаченко этим не напугали,он очень уверенн в своём завтрашнем дне, в отличие от многих из нас.Значит пора браться за него всей громадой.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-3 #3 ну і ну 20.02.2015 12:20
Вася, то шо ти пропонуєш? Давай взагалі відзначати не будемо, чи як? Аби якусь тупість ляпнути... їй-богу
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #2 Ина 20.02.2015 11:45
Юра а милиция которая погибла на майдане это что не люди ??? Стали жить по новому долор 30грн бензин верх кароче все поднялось в два или в три раза !!!! Вот и начудили !!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #1 Василь 20.02.2015 11:27
Юра, поки горлівські регіонали і сепаратисти топчуть нашу землю - ти будеш таким чином відзначати родини кожен день!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100