реклама

реклама

Цікаву редакційну політику демонструє інтернет-проект Михайла Бродського, соратника черкаського мера. То на сайті з’являється різка критика дій черкаського губернатора Тулуба у стосунках з бізнесом, то вона різко зникає. А у понеділок, 4 липня, «Обозреватель» публікує текст на підтримку аграрної ідеї голови Черкаської облдержадміністрації про обов’язковість сплати фермерами плати за паї у розмірі, наполовину більшому від встановленої у державі – «Селяни нарешті отримають реальний зиск від землі».

Як пише сайт, який раніше ставав на захист підприємців, «сільгоспвиробники повинні платити за оренду власникам землі не менше, ніж 4,5% від її вартості. Таке завдання поставив перед владою голова облдержадміністрації Сергій Тулуб». І продовжує – «нововведення отримало активну підтримку селян та розуміння більшості аграріїв області, які самі вже неодноразово ставили це питання перед обласною владою. Адже прогресивні сільгоспвиробники знають, що розвиток сільських територій – це і їхнє процвітання. Втім, залишились і невдоволені. Проте, чомусь саме їх звинувачують у байдужому ставленні до села».

Подаємо зображення статті, оскільки на цьому сайті публікації про Сергія Тулуба мають здатність зникати

Подаємо зображення статті, оскільки на цьому сайті публікації про Сергія Тулуба мають здатність зникати

А далі «Обозреватель» наводить коментарі  відомих черкаських аграріїв, пов’язаних із владою чи Партією регіонів, які, зрозуміло, стають на захист ідеї губернатора про сплату за паї у розмірі не 3% (як по всій Україні), а 4.5.

«Господарники, що відмовляються від підвищення сплати орендної ставки до 4,5%  – це ті, хто грабує свій народ», - наголошує Герой України Геннадій Бобов, генеральний директор ТОВ "Панда". Солідарний з ним і інший депутат обласної ради від Партії регіонів Петро Євич, керівник ТОВ «АгроРось»: - Взагалі, підвищення орендної ставки – це  ініціатива Ради сільгоспвиробників області та Спілки по захисту та відтворенню сільських територій, а не голови облдержадміністрації. І ми дуже вдячні Сергію Борисовичу, що він її підтримав…

Після резонансних публікацій у газеті «Вечірні Черкаси» та на «Прочерку» з критикою аграрної ініціативи губернатора, «захисна» публікація на ресурсі, однозначно керованому Михайлом Бродським, сприймається як очевидна піар-технологія. І вияв теплоти у стосунках Бродський-Одарич-Тулуб.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #8 Марго 15.07.2011 00:51
ОБОЗ приколося наверное...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #7 Горгона 05.07.2011 16:33
Ось скоро почнуть виплачувати ті паї, то взнаємо ціну панського-губернаторськог о слова.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #6 Володимир 05.07.2011 14:46
Так і не зрозумів причини істерії, яка піднята в коментаріях. В чому ж проблема? В тому, що власники паїв будуть отримувати на половину більшу плату?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #5 вітя бульба 05.07.2011 13:20
що це 4,5, можна зробити їхню вартість- 800 грн. Бобов у Верховну Раду зібрався,
він й орден св. Станіслава віддасть(масонс ький)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #4 Аркадій 05.07.2011 12:51
В екстазі вибирали,тепер терпіть.
Бачили очі))))
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #3 Ольга Федорівна 05.07.2011 12:48
Погоджуюсь з Холодним Яром - Черкащину окупували круки, головне завдання яких - знищити все живе... Черкащани занадто довірливі і знов обрали негідників..
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #2 Холодний яр 05.07.2011 09:18
От вам і Юр`їв день!!! :lol: :lol: Олігархи-глитаї Бродського-Тулуба злились в екстазі. Російська мафія почала знищити українського товаровиробника . Саме такі товариства як "Нібулон" піднімають Україну з колін, на яку її поставили червоні латифундисти лук`янці та євичи. Геть московських посіпак!! :P :P
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #1 Диригент 05.07.2011 08:54
Одарич -Тулуб -Бродський - одне ціле.. Будуть вичавлювати з Черкащини все, що можна, як їх попередники в 30-і роки.. :sad: :sad: . Маємо об`єднатись проти цих глитаїв та захистити нашу землю..
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100