реклама
Sucurity Police

реклама

Зіткнення маршрутки «Харків – Черкаси» відбулося близько п’ятої години вечора. Розбито передню частину позашляховика  й бік мікроавтобуса, від обох автомобілів залишився лише металолом, повідомляє харківське «Агенство Телебачення Новини».

Першими на місце аварії прибули МНС-ники. Вони й витягували водія позашляховика.

- Відключили акумулятор, провели розблокування дверей, зрізали сидіння й діставали… Направили на «швидку»… Дуже велика крововтрата, стан важкий, -  коментує начальник пожежної частини № № Олександр Шеньшин.

vavariya1

Шість пасажирів автобуса вибралися самостійно, з відкритими переломами кінцівок і черепно-мозковими травмами їх направили в лікарню. П’ять пасажирів і водій маршрутки, як уже повідомлялося, загинули. Подробиці трагедії коментує заступник начальника ДАІ Харківської області Олександр Азацький:

- З боку Києва у напрямку до Харкова їхав автомобіль Prado, це київський автомобіль. Він виїхав на смугу зустрічного руху й допустив зіткнення з автобусом. За інформацією очевидців, дорогу нібито переходила якась жінка. Слідство буде це встановлювати.

Жінку, котра лежала на протилежному від маршрутки боці дороги, побачили місцеві жителі. Кажуть, нібито її й намагався об’їхати водій позашляховика.

- Ось дача, ось дорога, Вона туди, певно, йшла. Вона жива, з ногою щось, - розповідають очевидці. І додають, цю дорогу біля автобусної зупинки люди вже давно бояться переходити, кажуть, тут потрібен світлофор.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100