реклама

реклама

Турфірми пропонують екстримтури Черкащиною

Турфірми пропонують екстримтури Черкащиною

Серед черкаських туристів нині стають популярними екскурсійні тури по Україні.

За словами директора туристичного агентства «Від краю до краю» Назара Лавріненка, відкриваються оригінальні напрямки по Черкащині. Зокрема, «КобзарЕкстримТур» (Черкаси-Городище-Вільшана-Моринці-Шевченкове-Будище-Шампань + катання на танках) та велоподорож. Доповнює список екскурсійних турів Валентина Тарасова, менеджер із внутрішнього туризму туристичної фірми «НАМІ»: «Клієнти активно замовляють путівки до Полтави – «Вечори на хуторі близь Диканьки». Наші туристи відвідують музей українського весілля і стають свідками справжнього старовинного шлюбного обряду».

За словами Наталії Поштар, агента з відпочинку мережі туристичних агенцій «Феєрія мандрів», вибір черкасців щодо місця проведення вільного часу зупиняється на гранд-турах по Закарпаттю.

– Майже зовсім клієнти перестали їздити у вітчизняні санаторії. Це пов’язане з тим, що ціни путівки не відповідають якості надання послуг. Також рідше туристи почали відвідувати святі місця, окрема Почаївську Святу Успенську Лавру, – зазначає пані Наталія.

До вподоби черкасцям подорожі «вихідного дня» за межами України - найпопулярнішими є тури Європою.

реклама

Коментарі  

 
0 #1 ян 05.07.2011 20:57
И до чево ета стаття???
Рекламма?? А как написать про туристов которые сами ходят и ездять?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100