реклама

реклама

Ярмарок з продажу саджанців у Черкасах залишиться на колишньому місці по вул. Благовісній (поруч із центральним ринком).


Після тривалої дискусії члени виконкому все ж дозволили торгувати насіннєвим матеріалом та саджанцями на їхньому традиційному місці. Ярмарок почне діяти з 20 березня і триватиме до 31 травня.

Відзначимо, що це рішення стало своєрідним «авансом» для КП «Черкаські ринки», яке в найближчі тижні має здійснити роботу з благоустрою цієї території (зокрема, спільно торговцями впорядкувати тротуари, газони, привести до належного стану торговельні місця).

Також виконком доручив КП «Черкаські ринки» вирішити питання з паркуванням транспорту поруч, що створює чималі незручності водіям, які пересуваються цим відрізком дороги.

Зокрема, у договорах, які укладатимуться з підприємцями, необхідно прописати категоричну заборону для них ставити машини по вул. Благовісній поруч із ярмарком саджанців. Аби така заборона виконувалась, КП «Черкаські ринки» має звернутись до Державтоінспекції, заручившись їхньою підтримкою в цьому питанні. Приміром, аби поблизу ярмарку ті виставили пост ДАІ.

За виконання вищевказаних доручень покладена особиста відповідальність на керівника КП «Черкаські ринки» Дмитра Лукашенка, який у разі ігнорування зазначених завдань зможе «поплатитись» навіть посадою. Про це, зокрема, його особисто попередили члени виконкому під час розгляду цього питання.

Головним аргументом такого рішення стала наявна ситуація із стихійною торгівлею в Черкасах. Адже, аби виконком відхилив це рішення (як це вже було на попередніх двох виконкомах), то ні в кого не викликає сумнівів, що з приходом весняної пори виникло чимало охочих вже незаконно поторгувати на цьому обжитому місці. Звісно, від такого кроку міський бюджет щомісяця недотримував би кошти, які надходили б від торговців у вигляді податків, зазначають у прес-службі Черкаського міськвиконкому.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+4 #1 Правдоруб 25.02.2015 21:10
От би хоть якась влада змогла перемогти імператора ТРУСІВ що торгує в палатках на проізджій частині по Гоголя біля центрального ринку. І дерновий і ліпандін проти трусів програли здається і Пустовару його не здолати. Якщо навіть елементарно прибрати з дороги палатки йому не підйомна задача то що тоді казати про тітушок чи про інші злочини колишньоі влади
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100