реклама

реклама

фото - УМНС в Черкаській області

фото - УМНС в Черкаській області

Маршрутка, яка розбилася на Харківщині, належить фірмі «Авто-Експрес», яка здійснює перевезення від Палацу культури «Дружба народів». Про це «Прочерку» повідомили черкаські диспетчери фірми-перевізника.

Поки що журналістів по телефону не з’єднують з керівництвом фірми. Як нам повідомили, «усе керівництво виїхало у Харків». Зараз їм не до спілкування з пресою.

Однак не лише журналісти хочуть поспілкуватися з керівництвом «Авто-Експрес». Активно шукають контакти перевізників і в облдержадміністрації.

– Зараз шукаємо контакти з керівником фірми-перевізника, – повідомив «Прочерку» т.в.о. першого заступника начальника управління промисловості та розвитку інфраструктури Черкаської облдержадміністрації Дмитро Виноградов.

Як ми вже повідомляли, учора на Харківщина в ДТП загинув один черкащанин – водій мікроавтобуса «Mersedes», який зіткнувся з поза шляховиком «Tayota Prado». За інформацією прес-служби МНС Черкаської області, водій мікроавтобуса – 28-річний мешканець села Білозір´я. У ДТП також постраждали п´ять мешканців Черкаської області, які з травмами різного ступеня важкості були госпіталізовані до лікарні. Стан трьох з них оцінюється як важкий.

Основними черкаськими фірмами, що здійснюють перевезення з Черкас у Харків, є «Еліт-Експрес» (що здійснює відправлення навпроти «Макдональдса» по Смілянській біля магазинів «Лайф» та «Анаель») та «Авто-Експрес» (що здійснює перевезення біля ПК «Дружба народів»).

реклама

Коментарі  

 
0 #1 Oleg 05.07.2011 13:49
ошибочку исправьте, пишется не Tayota, а Toyota :-)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100