реклама

реклама

Понеділок, 4 липня, суд над Тимошенко (фото Мустафи Найєма, "Українська правда")

Понеділок, 4 липня, суд над Тимошенко (фото Мустафи Найєма, "Українська правда")

Голова обласної організації партії «Батьківщина» Анатолій Бондаренко учора, 5 липня, повернувся з Києва додому. Каже, що прихильники Юлії Тимошенко постійно чергують біля Печерського районного суду, змінюючи одне одного на посту.

– Там весь час присутні 100-150 черкащан. І це не обов’язково депутати рад різних рівнів. Це і просто прихильники нашої партії, – зазначив Анатолій Бондаренко у коментарі «Прочерку». – Саме через суд у Києві біло-сердечні депутати черкаської міськради і не змогли взяти участь у сесії міськради 30 червня, де звільняли заступника мера Любов Майбороду.

Анатолій Бондаренко каже, що попрацює певний час у Черкасах, а в Києві його замінять колеги.

Нагадаємо, що сьогодні, 6 липня, повинно продовжитися судове засідання у газовій справі Юлій Тимошенко. На сьогодні воно було перенесено судом у понеділок. Того дня Юлія Володимира просила відкласти суд, допоки її новий адвокат не ознайомиться з матеріалами справи. Адже її постійний захисник Сергій Власенко поїхав за кордон для консультацій з аудиторським агентством, «щоб отримати можливість провести аудит, який стосувався б всіх обставин газової справи». Про це інформували «ЛігаБізнесІнформ».

реклама

Коментарі  

 
+1 #1 VIP 06.07.2011 15:41
Оппозиции нужно начать с признания своих ошибок, считает адвокат Юлии Тимошенко, нардеп Сергей Власенко.

"В том, что сегодня происходит, виноваты и мы сами. Еще вчера мы были той самой властью, которая сегодня нас преследует", - пишет депутат в статье для "Зеркала Недели".

"Еще вчера у нас был шанс провести настоящие реформы, но мы его потеряли. Еще вчера у нас была реальная возможность если не построить, то хотя бы начать движение в сторону правового государства. Мы ею не воспользовались ", - признает Власенко.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100