реклама

реклама

Новий рекорд Європи та новий рекорд України серед юніорів з кульової стрільби встановив черкасець Сергій Кушнір. Спортсмен наприкінці червня став переможцем етапу Кубка світу з кульової стрільби серед дорослих. Змагання традиційно проходили в німецькому Мюнхені.

Черкасець виступав у МГ-6, де потрібно було здійснити 120 пострілів з малокаліберної гвинтівки з трьох положень (лежачи, стоячи і з коліна). Сергій здобув 1170 очків і встановив новий рекорд Європи. Попередній рекорд у 1167 очків тримався майже 11 років і належав росіянину Станіславу Кузнецову.

Наш кульовик цим виступом також встановив і рекорд України, який з 2008 року не змінювався. Він належав Владиславу Григоренку —1165 очків. На сьогоднішній день рекорди України у всіх трьох вправах з кульової стрільби (МГ-9, МГ-6, ГП-6), які виконуються на Всеукраїнських та міжнародних змаганнях серед юніорів та на одній вправі серед дорослих належать саме Сергію Кушніру. Про це інформує прес-служба МВК.

Довідка:

Сергій Кушнір – вихованець комплексної дитячо-юнацької спортивної школи № 2, майстер спорту України міжнародного класу з кульової стрільби, багаторазовий чемпіон України, чемпіон Європи, бронзовий призер Перших юнацьких Олімпійських ігор. Тренер - Максим Вдовиченко і Наталія Чепурна. ТУТ ви можете переглянути і відео з з Кубка світу.

реклама

Коментарі  

 
+2 #2 Справедливий Критик 06.07.2011 11:10
Вітаю!! Тільки хлопця звати не Сергій Кушнір, а Сергій Куліш.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #1 Sashha 05.07.2011 23:38
Молодец!!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100