реклама
Sucurity Police

реклама

28 лютого на Соборній площі м. Черкас за підтримки голови обласної ради Валентини Коваленко та з ініціативи представника міжнародного руху «За Україну, її славу і волю» Людмили Турган, засновника Благодійного Фонду «Час надії» Лариси Когут й волонтерки Тетяни Волочай відбувся благочинний аукціон-концерт з метою збору коштів на придбання ліків та необхідних речей для захисників, які боронять країну від ворога на Сході України та задля утвердження національної свідомості і єдності народу в умовах протистояння агресору.


Долучитися до благодійного заходу завітали представники влади, громадських організацій, навчальних закладів, бізнесова та творча еліта міста, а також захисники України, члени родин бійців, сім’ї переселенців зі східних районів України та всі охочі жителі області.

Окрім збору коштів, під час патріотичного заходу, учасники і організатори декламували поезію та співали пісень; провели майстер-класи із виготовлення патріотичних поробок та виставку дитячих малюнків на патріотичну тематику тощо.

Найбільш тепло і щиро зустріли присутні бійців – учасників АТО на Сході України та їхніх рідних.

– Дякую організаторам, волонтерам і кожному з вас, дорогі черкащани, які постійно долучаються до благочинних заходів такого штибу. Також хочу подякувати усім тим, хто зробив усі ці вироби, хто передав лоти для нашого благодійного розпродажу. Зокрема, й директору Чигиринської швейної фабрики Катерині Павленко, яка сьогодні нам передала теплий одяг і берці для хлопців, – відзначила Валентина Коваленко та наголосила, що саме завдяки кожному свідомому українцю, хто розуміє загрозу східного ворога й всіляко підтримує нашу армію, єднається задля підтримки захисників України, забезпечується спільна перемога над агресором.

Також Валентина Михайлівна окремо зустрілася з бійцями, щоб дізнатись про потреби й проблеми військових, віднайти можливі шляхи допомогти кожному окремо. Під час розмови, бійці, зокрема, попросили підтримки у питаннях оформлення документів, забезпечення одягом та допомоги у реабілітації. Про це інформує відділ інформаційного забезпечення та взаємодії із засобами масової інформації Черкаської обласної ради.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+3 #1 Фугас 03.03.2015 09:06
От любит Прочерк народ дразнить... :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100