реклама

реклама

Прокуратура Черкаськоъ області в черговий раз відреагувала на факт незаконної передачі у власність земельної ділянки, вартістю 300 тис грн.

Вказана земля розташована в адміністративних межах Дмитрівської сільської ради Золотоніського району на прибережній захисній смузі Кременчуцького водосховища річки Дніпро та належить до земель водного фонду і не може передаватися у власність.

Золотоніським міськрайонним судом задоволено позов прокурора району про визнання незаконним та скасування розпорядження районної державної адміністрації, визнання недійсним державного акта на право власності на землю та повернення вказаної земельної ділянки у власність держави.

Законність ухваленого рішення підтверджена апеляційним судом Черкаської області.

Крім того, вказаний факт є непоодиноким, за втручання органів прокуратури судами ухвалено рішення про повернення з приватної власності ще 11 земельних ділянок, які розташовані в межах прибережної захисної смуги Кременчуцького водосховища річки Дніпро, загальною площею 9 га, інформують у прес-службі прокуратури Черкаської області.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #2 адекватний 02.03.2015 20:43
А держава , держава то хто? Куля в лоб, Коломойський? Когось не назвав у кого ім'я держава???
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #1 гаврилов 02.03.2015 18:23
пусть прокуратура скажет где конкретно расположены эти 11 участков, которые якобы вернули... Интересно в черте города или в полосе рыбинспекция - Сокирно вернули что-то? скорее всего забитые села какие-то...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100