реклама
Sucurity Police

реклама

Головний податковий інспектор Сан Санич Лелеко та його діти потрапляють у казкову місцевість, де їх чекають пригоди – такий сюжет дитячого мультику про податки «Місто мрій». Пробні кадри вже з’явилися на сайті Державної податковї служби  інформує ДПА у Черкаській області.  Знімають мультик з ініціативи заступника голови ДПС України Олександра Клименка. Ідея в нього виникла ще в грудні минулого року, коли був головним податківцем Донеччини. Тоді було оголошено конкурс на найкращий сценарій дитячого мультфільму. Повнометражна картина вийде в жовтні 2011 року. Зараз ведуться переговори з центральними телеканалами про трансляцію стрічки.

Олександр Клименко зазначив, що після консультацій з дитячими психологами було вирішено відмовитись від формату 3-D на користь класичної мальованої анімації

- Навіть славнозвісний Уолт Дісней свого часу переймався цими проблемами. Одна з серій мультфільмів про Дональда Дака присвячена проблемам оподаткування. І після того, як у 1943 році цей твір вийшов на екрани, надходження податку на доходи зросли в чотири рази. Не знаю, чи вдасться нам повторити досягнення генія мультиплікації, але ми сподіватимемося на позитивний результат», - додав Клименко.

Загалом  у творчому конкурсі брало 343 сценаристи та аматори з України, Росії та Білорусі, віком від 6 до 65 років. Переможницею стала білоруська письменниця Людмила Богданова.

реклама

Коментарі  

 
+1 #1 співчуваючий 06.07.2011 07:06
мультфільм для українських діток російською мовою? Це щоб зросійщити наших дітей??? І це ж мабуть за податки українців знімаєте мультик, так шановні податківці? Країна кривих дзеркал!!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100