реклама
Sucurity Police

реклама

У ДТП на Харківщині загинув один черкащанин – водій цієї маршрутки, 28-річний Володимир Коваленко з Білозіря. Фото – УМВС Харківської області.

У ДТП на Харківщині загинув один черкащанин – водій цієї маршрутки, 28-річний Володимир Коваленко з Білозіря. Фото – УМВС Харківської області.

Соціальні служби Черкаської області активно відслідковуватимуть ситуацію навколо ДТП на Харківщині, внаслідок якої загинув черкащанин – водій маршрутки. Як повідомили «Прочерку» в Черкаській облдержадміністрації, смерть черкащанина можна розцінювати як таку, що сталася внаслідок травм, отриманих на виробництві. Тож соціальні служби відстоюватимуть його інтереси.

Нагадаємо, що внаслідок зіткнення 4 липня позашляховика Тoyota Land Cruiser та мікроавтобуса, що віз пасажирів за маршрутом «Харків – Черкаси», спершу загинуло шестеро осіб. Пізніше в лікарні померла ще одна людина - водій позашляховика.

Загиблий в аварії черкащанин – 28-річний Володимир Коваленко. Особливо важливе залучення соціальних служб до з’ясування обставин смерті чоловіка у контексті того, що у загиблого залишилася неповнолітня дитина, яка тепер потребує соціального захисту.

«Щодо мікроавтобуса, який розбився, то він належав ПП «Побереженець», а не черкаській фірмі-перевізнику «Авто Експрес». Ця фірма просто надавала підприємцю послуги автостанції, яка, до речі, навіть не узаконена», – повідомили «Прочерку» в ОДА.

«Скоріш за все, що аварія могла статися і через халатність власника маршруту, через недотримання ним норм трудового законодавства. Зясуємо, скільки годин знаходився в дорозі водій, чи мав час для відпочинку. Перевіримо і те, яка була зарплата у водія, чи здійснювалися відрахування в Пенсійний фонд», – кажуть в ОДА.

Там не виключають, що аварія з трагічними наслідками на Харківщині призведе і до перевірок черкаськими відповідними органами перевізників, що обслуговують маршрути в інших напрямках, наприклад, у київському.

реклама

Коментарі  

 
+4 #1 Мы с мамой эстеты 06.07.2011 08:19
Какая страшная цена- 7 человек!!! чтобы начали проверку!
А где вы раньше были??
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100